tiistai 1. tammikuuta 2013

Tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Tämä blogi on osa The Tribe - Klaani fanisivustoa, joka on omistettu Klaani (englanniksi The Tribe) tv-sarjalle. Klaani on uusiseelantilainen nuortensarja, joka aloitti pitkän taipaleensa vuonna 1999. Klaania näytettiin Suomessa Ylellä mm. Summerin yhteydessä. Klaanista on tehty yhteensä viisi tuotantokautta pitkä tv-sarja ja nykyisin tarinaa jatketaan ainakin kirjojen muodossa!
Vuosi 2013 on hyvin merkittävä vuosi The Tribe - Klaanille, koska sivusto täyttää huikeat 10-vuotta! Sen kunniaksi me sivuston ylläpitäjät päätimme perustaa tämän blogin, jossa voimme jakaa mietteitämme Klaaniin liittyvistä asioista ja juhlistaa pitkää yhteistä taivaltamme! Lukijat ovat tervetulleita juhlimaan kanssamme ja kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan! Toivottavasti tavoitamme tätä kautta sarjan faneja! Myös postaustoiveita saa esittää.

Sivusto aloitti taipaleensa msn-yhteisönä, mutta muuttui sitten "oikeaksi fanisivuksi" msn-yhteisöjen lopettaessa toimintansa. Sivustolla on oma foorumi nimeltään Sektori 10, jossa fanit pääsevät keskustelemaan Klaanista ja monista muista aiheista toisten fanien kanssa. Uudet jäsenet ovat  tervetulleita!

Juhlavuoden kunniaksi sivustolle on tehty myös hieno juhlalisäri, jota kannattaa käydä kurkistamassa!

Näin juhlavuoden aluksi on tulossa mm. esittelyjä meistä kirjoittajista ja kaikkea muuta mukavaa! Seurailkaa blogia! :)

2 kommenttia:

Beatrish kirjoitti...

Ihana ulkoasu tässä blogissa! Postausten otsikot on kivalla fontilla ja kirjoituksetkin selkeät. Täytyy vielä mainita, että kotisivun juhlalisärin ulkoasu on aivan mielettömän kaunis!! Olette saaneet nämä näyttämään juhlavalta ja hauskalta :) Kaikkea kaunista katselee aina mielellään.

Niniane kirjoitti...

Kiitos, kiva kun tykkäät! Haettiin tosiaan iloista ja juhlavaa tunnelmaa kumpaakin. :)