lauantai 19. tammikuuta 2013

Klaani kiertueet

Klaani sarjan näyttelijät kiersivät maailmaa vuosien 2002 - 2004 aikana ja mainostivat sarjaa. He esiintyivät televisio- ja radio-ohjelmissa, tekivät haastatteluja ja kuvauksia lehtiin sekä tapasivat faneja ja toimittajia erilaisissa tilaisuuksissa.Tribe Tour 2002 alkoi 18.1.2002, eli 11 vuotta sitten! Mukana olivat Caleb Ross (Lex), Michael Wesley-Smith (Jack), Meryl Cassie (Ebony) ja Victoria Spence (Salene). He pitivät kokemuksistaan päiväkirjaa, joka julkaistiin englanniksi Tribeworld sivuilla. The Tribe Klaani sivuille on tehty siitä vapaamuotoinen kooste suomeksi. Tässä siitä pienet pätkät:

"Menimme junalla kanaalin ali Ranskaan viettääksemme päivän Disneyland Pariisissa! Saavuimme perille lounaan jälkeen. Heitimme laukut hotellille ja kirjaimellisesti juoksimme teemapuistoon. Onneksi siellä oli aika hiljaista, joten pääsimme suurimpiin laitteisiin. Meillä oli hauskaa! Kävelimme ympäriinsä hymy huulillamme, sillä tunsimme paikan taianomaisuuden. Caleb ei ollut koskaan aiemmin ollut vuoristoradassa. Hän oli koukussa siihen päivän lopussa. Emme saaneet häntä pysymään erossa siitä!"

"Vau, mikä matka! Koko kiertue oli fantastinen. Kaikki nauttivat olostaan. Kohokohtana kaikille oli fanien tapaaminen! Kaikki olivat ihastuneita fanien määrästä. Fanit olivat matkustaneet kaukaa nähdäkseen vilauksen Klaani sarjan tähdistä."Mielenkiintoisinta on luultavasti lukea päiväkirjaa siitä, mitä Klaani sarjan näyttelijät tekivät kiertueellaan Suomessa vuonna 2003. Hauskaa on myös katsella virallisia kiertuekuvia tai screencapture kuvia galleriasta.

Itse en valitettavasti päässyt näkemään Klaani sarjan näyttelijöitä, sillä en tiennyt heidän olevan Suomessa enkä vielä tuolloin edes seurannut Klaani sarjan näyttelijöiden kuulumisia. Onneksi voin kuitenkin katsella vanhoja kiertueita dvd:n extrojen kautta sekä kuvien ja päiväkirjojen avulla.

Olitko sinä mukana tapaamassa Klaani sarjan näyttelijöitä?

6 kommenttia:

Niniane kirjoitti...

Olis kyllä ollut hienoa tavata näyttelijät! Harmi kun en silloin lähtenyt heitä tapaamaan, vaikka tiesin heidän Suomessa käyvän.

Tinzu kirjoitti...

Ilokseni löysin tämän blogin. Olin yksi niistä, jotka kävivät tapaamassa näyttelijöitä, kun he kävivät täällä Suomessa.^^ Olen todella onnellinen, että tapasin heidät sillä nyt jälkikäteen harmittaisi. Olihan tuo sellainen "kerran elämässä"-tilaisuus. Nimikirjoitukset ja yhteiskuvat ovat hyvässä tallessa.

Niniane kirjoitti...

Tinzu: Ooh, mä oon kyllä niiiiin kade! :P Mutta ihanaa kun sulla on nimmarit ja yhteiskuvat hyvässä tallessa ja varmasti paljon kivoja muistoja myös! :)

Tinzu kirjoitti...

Ehdottomasti!:) Voisin katsoa jos saisin ne nimikirjoituskortit vaikka skannattua ja laitettua linkkiä näkyviin.^^

Niniane kirjoitti...

Se ois tosi kiva, jos saisit ne skannattua ja jos vaan sulle sopii, niin voitais laittaa ne esille myös The Tribe - Klaaniinkin. :)

Tinzu kirjoitti...

Tottakai sopii :) Hoidan asian viikonlopun aikana.