torstai 10. tammikuuta 2013

Mieleenpainuvin jakso

Mikä on oma mieleenpainuvin jaksosi? Onko se teknojen saapuminen kaupunkiin? Ostarinrottien muodostuminen? Lexin ja Zandran häät? Vai jokin jakso, joka liittyy johonkin omakohtaiseen kokemukseesi?

Mieleenpainuvin jaksoni on 4. tuotantokauden 3. jakso, sillä se on ensimmäinen jakso, jonka näin Klaani sarjasta. Jaksosta on jäänyt etenkin mieleen kohtaus, jossa Amber ja Trudy kastavat Amberin pienokaisen Brayksi. Myöhemmin he suuntaavat kulkunsa kohti Eko klaanin leiriä. Lue lisää jakson tapahtumista jaksoselostuksesta.Jaksot ovat minulle henkilökohtaisesti tärkeitä senkin vuoksi, että vastuullani The Tribe Klaanissa on aina ollut jaksoselostusten teko. Olen tehnyt niitä tarkkaan jaksoja katsoen, hitaasti mutta varmasti. Jaksoselostuksia on hauska lukea, kun haluaa nopeasti etsiä jonkin tietyn jakson tai kohtauksen tai kun haluaa tarkistaa jonkin tapahtuman. Niistä näkee myös nopeasti, mitä milläkin kaudella on tapahtunut. Niitä voi myös lukea, jos ei omista omia Klaani dvd bokseja, tai ihan muuten vain.

Muistatko esimerkiksi, miksi Lex joutui käsiraudoilla kiinni sängyn päätyyn (5.16)? Kehen itseään vanhempaan Cloe oli ihastunut (4.6)? Mitä Ram oikein puuhasteli haaveidensa virtuaalimaailmassa (4.42)? Mihin epätoivoiseen tekoon Trudy syyllistyi (1.20)? Entä miksi Amber pyörtyi huoneensa lattialle (5.19)? Miksi Danni vangittiin (2.20)?Nauti jaksoista dvd:n, kirjojen tai jaksoselostusten muodossa!

Ei kommentteja: