maanantai 7. tammikuuta 2013

Juhlavuoden iconeja ja allekirjoituskuvia

Päätin tehdä tämän juhlavuoden kunniaksi muutamia iconeja ja allekirjoituskuvia, joita voi käyttää foorumillamme Sektori 10:ssä tai miksei jossakin muuallakin. Olen tehnyt parina vuotena jouluisia avatareja ja allekirjoituskuvia. Tein myös viime ystävänpäivän aikoihin eri pareista avoja ja signuja. Tykkään tehdä avoja ja signuja, koska se on aina palkitsevaa nähdä niitä sitten käytössä foorumillamme. Eli nämä ovat vapaasti käytettävissä, mutta näitä ei saa väittää omatekemikseen, vaan krediitit pitää antaa minulle. :)

>

Allekirjoituskuvat voi klikata isommiksi, ne eivät mahtuneet aivan täydessä koossaan blogiin. Allekirjoituskuviin sopivia iconeja löytyy muuten lisää täältä aiemmin tekemistä iconeistani.Lisään nämä myöhemmin myös sivustolle median puolelle.

3 kommenttia:

Katharine Ttk kirjoitti...

Ihania avoja ja signuja :) Otin heti käyttöön foorumilla!

Beatrish kirjoitti...

Upeita, etenkin tuo signu joka on melko alhaalla ja siinä on Tai-san ja Amber :) Ne on myös hienoja, jotka ootte omineet itelle foorumilla :D Oon just vaihtanu avaa ja signua, joten taidan pitää niitä vielä hetken.

Niniane kirjoitti...

Kiitos kummallekin! On ollut kiva nähdä noita käytössä foorumilla! Yritin tehdä vaihtoehtoja sen verran, että kaikille riittäis jotain mieluisaa, vaikka joku vaihtais sitten vähän myöhemmin omat avan ja signun. :)