lauantai 26. tammikuuta 2013

Miksi Klaani kiinnostaa?

Kuinka olemme jaksaneet viettää aikaamme Klaanin parissa jo kymmenen vuotta? Miksi Klaani jaksaa kiinnostaa?Klaanin aihe on mielenkiintoinen: Se kertoo ihmisistä maailmanloppua muistuttavan katastrofin jälkeen. Maailmassa ei ole enää aikuisia, vaan lasten ja nuorten on keksittävä keinoja selviytyä ja rakentaa jotain uutta.

Klaani sarja on monipuolinen: Sarjaa voi katsoa dvd:ltä, tarinaa voi lukea kirjoina, aiheesta voi keskustella muiden kanssa, tarinaa voi itse jatkaa fanitarinoiden muodossa, aiheesta voi inspiroitua piirtämään ja blendaamaan.

Klaanissa on jokaiselle jotain: Toinen tykkää upeasta ja erikoisesta tyylistä, toinen taas synkistä maailmanlopun aiheista. Monet pitävät ihmissuhteiden seuraamisesta, useat myös jännittävistä kohtauksista.

Klaani sarjasta löytyy aina jotain uutta tutkittavaa: The Tribe Klaani sivut tulevat tuskin koskaan täysin valmiiksi. Aihe on loputon. Sitä voi tutkia niin monista näkökulmista (joista voit lukea lisää sivuilta), esimerkiksi mikä on uskonnon rooli tässä uudessa maailmassa, mitä kaikkea pahaa ihmiset joutuvat kestämään, kuinka he järjestävät häitä ja hautajaisia, miten äidit selviytyvät, kuinka ruokaa hankitaan, miten ihmiset sopivat lait ja oikeudenkäynnit sekä rangaistukset, mikä on median rooli uudessa maailmassa.

Myös näyttelijöissä ja heidän nykyisessä elämässään ja urassaan riittää tutkittavaa, sillä heitä on ollut runsas määrä viiden tuotantokauden aikana.

The Tribe Klaani sivuja on ihanaa tehdä, koska ideat eivät tule koskaan loppumaan kesken!Mistä sinä pidät eniten Klaanissa?

3 kommenttia:

Cosecha/Mirka kirjoitti...

Mistä saa Klaani DVD:tä? Ei väliä teksitykstiä en kaipaa, mutta olisi kiva saada ne DVD:nä. Tähän mennessä ei ole onnistanut...

Niniane kirjoitti...

CDON.COM myy halvimmalla. Löytyy myös Discshopista ja Videodivarista.

Cosecha/Mirka kirjoitti...

Mahtista, kiitosta!