sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ensimmäinen chat roolipeli

Ensimmäinen chat-roolipeli pidettiin 13.1.2011 eli tasan kaksi vuotta sitten!Se alkoi jännittävästi:

Tai-San lämmittää teetä keittiössä. Hän on nähnyt yöllä omituisen unen, jota ei muista kunnolla. Tämä on jo kolmas kerta, kun hän herää aamulla omituiseen tunteeseen. 
Ostarilla tuuli puhaltaa sisään ikkunasta, jonka Jack avaa huoneessaan: "Tuskin maltan odottaa, että pääsen näyttämään Ellielle tekemäni lahjan hänelle."
Tai-San on omissa ajatuksissaan, häntä häiritsee, että uni tuntuu merkitykselliseltä, vaikka hän ei kunnolla muista, mitä unessa tapahtui.
Brayn ihon väri näyttää kalpealta, hän näki unta, että Ostarilaiset joutuivat uuden viruksen kohteeksi ja että he kaikki saivat tartunnan. Bray raahautuu keittiöön vaivalloisen oloisena. Bray törmää Tai-Saniin, joka on myös siellä. "Moi."

Tai-San ottaa kupin yrttiteetä ja hymyilee lempeästi Braylle, joka ei näytä kovinkaan hyvinvoivalta. "Huomenta, onko jokin pielessä?
Myös Jack ilmaantuu keittiöön juomaan vettä. Jackilla on toisessa kädessään kämmenen kokoinen lahja, mutta hän yrittää piilotella sitä.

Chat roolipeleissä esiintyivät Ebony, Siva, Jack, Bray, Tai-San, Mega, Ved ja Moz.

Chat roolipelejä herätellään henkiin näin juhlavuotena! Juhlavuonna järjestetään myös kertaluontoisia teemapelejä.

1 kommentti:

Niniane kirjoitti...

Olipa hauska lukeqa ekasta ropestamme chatissa! :) E muistanutkaan yhtään, että noin se alkoi... Mutta nyt muistuu hyvin ne meidän pelaamat jutut! Toivottavasti päästään pian taas pelaan!