keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Klaanin musiikkia

Kaikille Klaania seuranneille on varmasti tuttu kappale The Dream Must Stay Alive, joka kuullaan jokaisen jakson alussa. Kuuntele kappale vaikka alla olevalta videolta, eikö kuulostakin tutulta? Jaksojen alussa kuullaan tietenkin hieman lyhennetty versio kappaleesta, mutta tässä on kappale kokonaisuudessaan. Videolle on kerätty hetkiä sarjan eri tuotantokausilta.Klaaniin liittyen on tehty muitakin kappaleita. Sivultamme löytyy tietoa cd-levyistä, jotka sisältävät musiikkia sarjasta. Itse omista tuon alkueräisen Abe Messiah cd:n. Tilasin sen Tribeworldin kautta kesällä 2011 kun vanhoja fanituotteita alettiin jälleen kauppaamaan sivuston kautta.

Levyltä löytyy kaikki tutut kappaleet, joiden sanoitukset on muuten koottu myös sivullemme.

Klaaniin liittyen on viime aikoina julkaistu myös uusia kokoelmia ja ne ovat saatavilla sekä iTunesista, että perinteisinä cd-levyinä Tribeworldin kautta.

The Tribe Soundtrack, Vol. 1 iTunes Tribeworldista
The Tribe Soundtrack Vol. 2 iTunes Tribeworldista

Sarjan näyttelijät ovat lisäksi kuvanneet kolmeen kappaleeseen musiikkivideot. Videoista näkyy mielestäni selvästi kyseinen aikakausi, on aika ysärihenkista touhua. :D Samalla videot ovat kuitenkin mielestäni nostalgisia ja hauskoja. Varsikin Abe Messiahin musiikkivideosta pidän, siihen on panostettu selkeästi. Ja kappale on hieno, yksi suosikkejani! Myös This is the Place videolla on upeita maisemia ja tykkään hahmojen stailauksesta videolla. Kolmas musiikkivideo on tehty kappaleelle You Belong To Me.Tiesitkö, että Meryl Cassie (Ebony) on useimmissa kappaleissa päävokalisti? Meryl osaa laulaa hyvin ja hän on esiintynyt paljon laulajana. Hän osallistui myös Uuden-Seelannin Idolsiin kerran. Meryl on laulanut paljon siskojensa kanssa, jotka hekin ovat esiintyneet Klaanissa. Lue heistä lisää täältä.

Kappaleiden taustalla laulavat mm. Michelle Ang (Tai-San) ja Sarah Major (Patsy). Michelle on kyllä itse sanonut jossakin haastattelussa, ettei mielestään osaa laulaa kovin hyvin ja siksi laulaakin vain yksin ollessaan suihkussa. :D This is te Placen laulavat pojat eli Dwayne Cameron (Bray), Daniel James (Zoot) ja Caleb Ross (Lex).

Ei kommentteja: