tiistai 29. tammikuuta 2013

Galleria

Tiesitkö, että The Tribe - Klaanilla on oma kuvagalleriansa? Se löytyy täältä. Pyrimme keräämään galleriaamme kattavan valikoiman kuvia sarjasta, sen näyttelijöistä tai yleensäkin kaikesta sarjaan liittyvästä.Olen viime päivinä lisäillyt kuvia galleriaan. Kattavana gallerian kokoaminen on jonkinlainen ikuisuusprojekti, mutta olemme saaneet kasaan jo 3775 kuvaa. Kuvat ovat 291 albumissa, jotka on lajiteltu 66 kategoriaan. Määrää pyritään kasvattamaan tietenkin jatkuvasti.

Galleriasta on kiva selailla esim. eri hahmojen kuvia ja katsella, millaisia erilaisia tyylejä hahmoilla on kausien aikana ollut. Klaanissa näyttelijöillä on yleensä hyvin näkyvä ja hallitseva kasvomaalaus, jonka takia näyttelijä voikin näyttää hyvin erilaiselta "normaalioloissa". Myös kampaukset ovat sarjassa usein erikoisia ja hiuksissa käytetään paljon erilaisia shokkivärejä ja hiuslisäkkeitä. Siksi ei olekaan ihme, jos meikitöntä ja rooliasutonta näyttelijää ei aina meinaa tunnistaa samaksi henkilöksi. Galleriasta voi katsella näyttelijöiden kuvia (vanhempia sekä tuoreempia) ja olemme myös koonneet sivullemme osion ennen ja nyt, jossa voit hyvin vertailla miten näyttelijä on vuosien varrella vanhentunut ja kuinka erilaiselta hän näyttääkään ilman Klaanin maskeerausta. Nykypäivänä moni Klaanissakin näytellyt henkilö löytyy sosiaalisesta mediasta ja näin ollen heidän uusimpia kuulumisiaan on helppo seurata ja samalla voi päästä näkemään myös tuoreita kuvia näyttelijöistä.Itseäni kiinnostavat myös näyttelijöiden muut projektit ja niistäkin on koottu joitakin kuvia galleriaamme. Jokaisen näyttelijän oma kansio kannattaa myös tarkistaa, jos etsii kuvia tietystä näyttelijästä jossakin muussa sarjassa. Yllättävän monesti useampikin Klaanin näyttelijä on nähty vierailevassa roolissa samassa sarjassa! Aiheesta voi lukea lisää täältä.

Mielenkiintoisia kategorioita galleriassamme ovat minusta myös photoshoots, sekalaiset (jossa kuvia mm. fanitotteista, maisemista, jne.) ja teemakuvat. Teemakuvissa on mm. eri juhliin ja vuodenaikoihin liittyviä kuvia, kuten halloween, joulu ja eri parien hääjuhlista kuvia. Iso kategoria on myös ryhmäkuvat, josta löytyy kuvia mm. eri pareista, ystävyksistä ja klaaneista.

Ei kommentteja: