sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

VirtuaalimaailmassaJos saisit viettää hetken virtuaalimaailmassa niin mitä tekisit siellä?

Menisitkö naimisiin kuten Ram ja Ebony? Osallistuisitko taisteluihin kuten Siva ja Lex tai Ram ja Ved? Pelaisitko pelejä kuten Hiiri ja Sammy? Kuvittelisitko olevasi suosittu ja kaikkien ihailema kuten Sammy? Palaisitko onnelliseen lapsuuteen kuten Ram? Haluaisitko lentää linnun lailla kuten Pride? Mitä jos voisit jäädä haavemaailmaasi ikuisiksi ajoiksi? Valitsisitko mieluummin sen vai todellisuuden?2 kommenttia:

BrayHero kirjoitti...

Jos pääsisin Virtuaalimaailmaan, niin kävisin ehdottamasti Mount Everest vuoren huipulla ottamassa selfien itseni kanssa. Toinen hieno juttu olisi, että kävisin The Tribe - Klaani Katriinan tykönä kahvilla ja juttelemassa kaikkea maan ja taivaan välillä. :D
Sitten kävisin idolini Brayn (Dwayne Cameronin) tykönä maalailemassa taideteoksen ja juttelemassa Klaanista.

Katriina Ttk kirjoitti...

Hauskoja ideoita! Ja kiitos kunniasta :) Minun olisi vaikea keksiä, mitä tekisin virtuaalimaailmassa, sillä sehän ei ole todellinen paikka... paitsi jos siellä on jonkun kanssa yhtä aikaa niin kyseinen henkilö on tavallaan todellinen. Olisi varmaankin hienoa tutkia maailman syvimpiä meriä ilman happilaitteita tai vaeltaa sademetsien syövereissä.