lauantai 18. huhtikuuta 2015

Oikeaan aikaanPidätkö kaikesta Klaaniin liittyvästä?

Klaani sarjassa tiedemiesten tavoitteena oli pysäyttää ikääntyminen. Virus syntyi ikääntymistä pysäyttävästä lääkkeestä, jonka valmistus epäonnistui. Virus levisi leviämistään ja tarttui ihmisiin, kun he saavuttivat tietyn iän. Nämä ihmiset kuolivat vanhuuteen, vaikka eivät olleet oikeasti vanhoja. Kukaan aikuinen ei ollut immuuni virukselle. Kaikki aikuiset kuolivat ja lapset selvisivät.

In Time elokuvassa tiedemiehet ovat onnistuneet kokeiluissaan pysäyttää ikääntyminen. Kaikki lopettavat ikääntymisen täytettyään 25 vuotta. Jokaisella on käteen tatuoitu kello, joka kertoo heidän jäljellä olevan aikansa ennen kuolemaa. Aikaa käytetään valuuttana. Ihmiset ovat asettuneet asumaan aikavyöhykkeisiin varallisuutensa mukaan. Will Salas huomaa järjestelmän epäoikeudenmukaisuuden ja lähtee taistelemaan sitä vastaan.

Elokuva julkaistiin vuonna 2011. Sitä tähdittävät Amanda Seyfried ja Justin Timberlake.Haluaisitko sinä olla ikuisesti nuori? Tai tietää, milloin kuolet? Onko sinun mielestäsi ajatus ikääntymisen pysäyttämisestä oikein?Ei kommentteja: