torstai 9. huhtikuuta 2015

The 100Pidätkö kaikesta Klaaniin liittyvästä?

Silloin The 100 sarja saattaa olla sinua varten. Se kertoo maailmanlopun jälkeisestä maailmasta, jossa joukko ihmisiä on asunut melkein sata vuotta avaruudessa. Heidän vanhempansa tai isovanhempansa pakenivat sinne maapallolla vallinnutta ydinasesotaa. He asuvat avaruusasema Arkissa ja heitä johtaa Jaha.

Elämä Arkissa ei onnistu enää kauan, sillä kaikki elämän edellytykset alkavat käydä vähiin. Johtajat päättävät lähettää sata (the 100) vankilassa istuvaa nuorta maapallolle tutkimaan, onko se asuinkelvollinen. Heidän tarkoituksensa on etsiä tarvikkeita vanhasta sotatukikohdasta nimeltään Mount Weather. Nuoret huomaavat kuitenkin laskeutuneensa liian kauas tukikohdasta. Lisäksi he kohtaavat monia muita ongelmia, kuten kapinaa omissa joukoissa sekä maapallolla selviytyneet ihmiset.

Sarjan päähahmot ovat Clarke, Abigail (Clarken äiti), Finn, Bellamy, Octavia (Bellamyn sisko), Raven, Jasper, Monty, Marcus, Lincoln ja Jaha.Klaanimaisin hahmo on mielestäni Lexa (jota näyttelee Alycia Debnam-Carey), joka muistuttaa sekä ulkoisesti että henkisesti Ebonya. Hänellä on Ebonyn tyylinen silmämeikki. Lexa on joukkonsa armoton johtaja, joka pitää tunteiden näyttämistä heikkoutena. Hän on hyvä neuvottelija. Häntä myös kunnioitetaan.Lempihahmoni on ehkä Raven Reyes (jota näyttelee Lindsey Morgan). Hänellä on klaanimainen nimi, joka tarkoittaa suomennettuna korppia. Raven on kätevä mekaanikko. Hän on rohkea ja älykäs sekä itsepäinen ja vahvatahtoinen. Raven saapuu maapallolle yksin ja auttaa muita erilaisissa mekaanikon taitoja vaativissa tehtävissä. Hän rakentaa pommeja ja kommunikointivälineitä.

Ei kommentteja: