keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

The New TomorrowThe New Tomorrow sarja on tavallaan Klaanin jatko-osa. Sen on tuottanut Cloud 9 ja kirjoittanut Raymond Thompson. Sarjaa esitettiin ensimmäisen kerran Australiassa vuonna 2005.

Sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan Klaanin viidennen tuotantokauden lopun jälkeen. Lapset asuvat sarjassa pääasiallisesti metsissä ja maalla. Tärkeimmät klaanit ovat The Ants, The Barbs ja The Priviledged.

Raymond Thompson on kertonut fanichatissa, että kirjojen tapahtumat sijoittuvat Klaanin ja The New Tomorrow sarjojen tapahtumien väliin.Klaani faktoja:

Caleb Ross (Klaanin Lex) ja Vanessa Stacey (Klaanin Alice) ovat työskennelleet sarjan kulisseissa. Vanessa toimi sarjan nuorten äänivalmentajana.

The Ants -klaanin jäsenet palvovat Brayta esi-isänä, joka tulee ja pelastaa heidät kaikki. He myös uskovat, että Zoot on Brayn vastakohta, ilkeä voima, joka voi viekoitella heidät pahoihin tekoihin. Klaanilla on valokuvia Klaanissa esiintyneestä ostarista ja he uskovat sen olevan pyhä paikka.

Paljon on spekuloitu, että The New Tomorrow'n hahmot olisivat Klaanin hahmojen jälkeläisiä.

Sarjassa luolasta löytyy valokuvat kahdesta lapsesta. Nämä lapset ovat Amberin ja Brayn lapsi sekä Brady (Trudyn ja Zootin lapsi).

Hahmot Flame, Shadow, Harmony ja Omar olivat alkujaan Klaanin kutoskauden hahmoja. Tämä käy ilmi Klaanin kuudennen kauden parista julkaistusta käsikirjoituksesta.

Voit lukea aiheesta lisää sivustolta.

Ei kommentteja: