lauantai 28. joulukuuta 2013

Vuosi vaihtuu

The Tribe Klaani sivuston 10 v juhlavuosi alkaa olla lopuillaan!Tämä oli aivan uskomaton vuosi!

Perustimme vuoden aikana tämän blogin lisäksi juhlalisäosan, jonne on koottu kaikki juhlavuoden aikaiset tapahtumat. Järjestimme teemaroolipelejä chatissa ja teimme kyselyjä. Kirjoitimme ihan oikean juhlakirjan, joka on nyt tilattavissa. Järjestimme viisi erilaista haastetta, joihin tuli upeita töitä. Kiitos kaikille osallistujille! Otimme yhteyttä vanhoihin msn yhteisössä mukana olleisiin tuttaviin ja saimme osalta ihania haastatteluja sekä juhlalisäosaan että kirjaan. Oli ihanaa jutella pitkästä aikaa tuttujen kanssa! Mahtavaa oli etenkin olla mukana syntymäpäivän aikoihin järjestetyssä miitissä Helsingissä! Syksyllä teimme facebookiin ryhmän, jonne on tähän mennessä liittynyt jo 14 jäsentä. Olette kaikki tervetulleita mukaan keskustelemaan Klaanista ja kaikesta siihen liittyvästä sekä myös aiheen vierestä! Myös foorumilla on tilaa uusille jäsenille! Juhlavuosi huipentui kattavaan joulukalenteriin, jossa kerrattiin juhlavuotta ja muisteltiin Klaania. Kaiken tämän tohinan keskellä ylläpito ehti tehdä myös uutta materiaalia sivustolle, muun muassa A New World kirjasta ja muodista. Juhlavuoden sivustoa ja virallista tahoa koskevat uutiset voit tarkistaa arkistosta.Kiitos kaikille mukana olleille!

The Tribe Klaani jatkaa toimintaansa myös juhlavuoden jälkeen. Tehdään vuodesta 2014 vähintään yhtä upea kuin tästä vuodesta! Seuraa tiiviisti tätä blogia ja sivuston etusivua sekä facebook sivua, joissa tiedotamme kaikista uusista jutuista!

Blogin nimi on tällä hetkellä The Tribe Klaani juhlablogi. Blogissa on siksi nyt kysely "Haluaisitko lukea tätä blogia myös juhlavuoden jälkeen", jossa voit äänestää!

Tähän postaukseen voit myös kommentoida, mikä sinusta oli parasta juhlavuodessa!

Ei kommentteja: