torstai 19. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 19. luukkuTämän päivän luukusta paljastuu lisää Sims 2 hahmoja.

Halusin ehdottomasti tehdä ensimmäisten joukossa peliini siskokset Ebonyn, Sivan ja Javan.

EbonyEbonylle halusin ehdottomasti naamiomaisen kasvomaalauksen, koska sellainen hänellä on ollut oikeastaan koko sarjan ajan, vain värit ja malli ovat vaihdelleet. Ebonylle tyypillistä on myös jonkinlainen otsakuvio ja halusin myös sitä jossain määrin matkia. Oli kyllä haastavaa löytää mitään otsakuvioita simeille, mutta onnistuin löytämään muutaman mielestäni Ebonyn tyyliin sopivan.Tein Ebonylle myös toisen meikin, jossa naamiokuvio on hieman erilainen ja yhdistin sen erilaiseen otsakuvioon. Hiuksissa matkin Ebonyn neljännen kauden tyyliä, jolloin hänellä oli vaaleiden lettien seassa myös punaisia lettejä.Ebony pukeutuu oikeastaan aina punaiseen ja mustaan, joten punamustaa halusin minunkin Ebonylle. Pelin lisäosienkin valmisasuissa oli monia varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta päädyin tähän punamustaan asun, jossa on mielestäni hyvin Ebonyn tyyliset nahkahousut.

SivaSivalle valitsin vaaleat hiukset, vaikka hän tummensikin hiuksiensa väriä Teknosita lädettyään. Valitsin Sivan päälle sinistä, koska se toi mieleen Sivan päällä viidennellä kaudella nähdyn asun. Tuollaiset seeprakuvioiset housut olisi myös kiva löytää, ne sopisivat Sivan lisäksi myös Zandralle.Meikkiin valitsin sinisen sävyjä silmiin ja kylmää vaaleanpunaista huuliin.

JavaJava on käyttänyt sarjassa vain teknoasua, joten päätin pukea hänet mustaan teknomaiseen asuun. Voisin kuvitella hänen pukeutuvan Ebonyn lailla punaiseen ja mustaan. Siksipä valitsin Javalle juhla-asuksi alla näkyvän punamustatn ryhdikkään mekon, joka sekin sopii mielestäni Klaanin henkeen.Meikki noudatteli myös teknomaista linjaa. Olen iloinen, että sain peliini tuon teknojen otsa- ja poskikuvion. Se tullaan varmasti näkemään myös Jaylla, Ramilla ja Megalla, kunhan saan heidätkin peliini tehtyä.

2 kommenttia:

Beatrish kirjoitti...

Sivan Sims-kuvista ei erota edes, et kumpi on se pelihahmo ja kumpi näyttelijä :D Siis mun mielestä Siva on tosi simimäinen jotenkin :) Ainakin se muistuttaa mun simejä.

Oot onnistunu löytämään Ebonylle todella saman kaltaiset vaatteet, samoin meikit. Tunnistaa heti Ebonyksi.

Toi Javan juhlamekko sopii kyl hyvin Teknojen tyyliin. Etenkin, kun siinä on enemmän mustaa ja vähän punaista.

Niniane kirjoitti...

Joo, Siva on kieltämättä jotenkin simimäinen ulkonäöltään! :D Kiva kun tykkäsit asuvalinnositani, koska oon itsekin aika tyytyväinen näihin simeihin. Oon nyt nähnyt paljon vaivaa näiden kanssa ja yrittänyt parhaani mukaan etsiä sopivia asuja, meikkejä ja hiustyylejä eri simeille. Toivottavasti pian taas ehdin tehdä uusia hahmoja! :)