maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 16. luukkuJoulu on perinteisesti aikaa, jolloin keräännytään yhdessä läheisten kanssa viettämään aikaa. Monesti tavataan sukulaisia, syödään hyvin ja tottakai annetaan lahjoja.

Millaisia jouluperinteitä Klaanin mailmassa olisi?

Hankkisivatko klaanit oman joulukuusen ja miten he koristelisivat sen? Olisiko Ostarinrotilla kuusi, jonka latvassa koreilisi heidän yhteinen tähtisymbolinsa? Entä olisiko Teknojen kuusi täynnä mustia ja punaisia koristeita? Miltä voisi näyttää Hurjien joulukuusi?

Mitä ruokaa jouluna syötäisiin Klaanin maailmassa? Varmasti samanlaisia juhla-aterioita ei silloin saataisi aikaan kuin nykypäivänä, mutta varmasti he haluaisivat jonkin erikoisherkun omaan ruokapöytäänsä joulun kunniaksi. Mitä se olisi? Jokin herkullinen jälkiruoka? Karkkia? Kinkku, kalkkuna, kana, lammas tai muu maatilan eläin, josta olisi valmistettu herkullinen jouluateria?Poimin tähän postaukseen vielä muutamia jouluun liittyviä kyselyitä, joita aiemmista joulukalentereistamme on löytynyt. Jos et ole vielä vastannut näihin, niin nyt on mahdollisuus!

Paras jouluruoka?

Mitä odotat jouluta?
Teetkö itse joululahjoja?


Annatko paljon joululahjoja?


Mitä haluaisit mieluiten joululahjaksi?
Tärkein joulutunnelman luoja?Katsotko jouluna televisiota?Ei kommentteja: