perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 13.luukku

 

Hyvää Lucian päivää!The Tribe Klaanissa on useasti järjestetty Lucia neito äänestys, jonka on joka vuosi voittanut Ellie. Viime vuonna Patsy kiri yllättävän lähelle. Kuka sinun mielestäsi olisi paras Lucia neito? Kelpaavatko ainoastaan vaaleahiuksiset Klaani hahmot ehdokkaiksi? Mitkä ovat sinun mielestäsi Lucia neidon kriteerit?

Lucian päivää vietetään Pyhän Lucian muistoksi. Perinne on alun perin lähtöisin katolisesta pyhimyskalenterista, mutta nykyään se kuuluu osana ruotsinkielistä kulttuuria. Lucia neito tuo valoa pimeään talveen. Legendan syntysijat ovat Italiassa.

Millaisia jouluperinteitä on Klaani sarjan kuvausmaassa Uudessa-Seelannissa? Lue siitä lisää vuoden 2011 joulukalenterin 14.luukusta ja 22.luukusta sekä vuoden 2012 joulukalenterin luukusta 9! Iso-Britannian jouluperinteistä voi lukea vuoden 2012 joulukalenterin luukusta 11. Klaani sarja tehtiin alun perin esitettäväksi nimenomaan Iso-Britanniassa. Klaani sarjan näyttelijöiden kotimaiden joulunvietosta voi lukea vuoden 2012 joulukalenterin luukusta 17.

Millaisia jouluperinteitä sinulla on?

Ei kommentteja: