keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 18. luukkuTiedättekö mikä on suosikki tietokonepelini? Se on the Sims 2.

Olen pelannut simsiä jo ihan ykkösestä lähtien ja kolmostakin on tullut kokeiltua, mutta kakkonen on ehdoton lempparini ja pelaan sitä edelleen aina välillä. Nyt olen ottanut projektikseni rakentaa sinne kokonaan oman naapuruston Klaanin hahmoille. Naapurustoon olisi tarkoitus rakentaa Klaanista tuttuja paikkoja yhteisötonteiksi (Phoenix Mall, Hoten Horton & Bailey...) ja latasinpa sinne myös junaradan ja junanvaunua muistuttavan asumuksen.

Olen aiemminkin tehnyt Klaanin hahmoja simeinä. Idea lähti oikeastaan Katriinan tarinasta, jonka hän kuvitti Sins 3:n avulla. Myöhemmin rakensin Klaanilleni ostarin, jossa he viettivät joulua. En kuitenkaan missään vaiheessa pelannut enempää hahmoillani. Nyt minulla on kunninanhimoinen tavoite, että saisin luotua ainakin kaikki mielestäni tärkeimmät sarjan hahmot ja mahdollisesti pari muutakin klaania Ostarin rottien lisäksi naapurustooni. Hahmojen ulkonäköön olen yrittänyt ottaa mallia hahmojen netistä löytyvistä kuvista ja olen löytänyt muutamia todella hyviä ladattavia, jotka sopivat täydellisesti tähän Klaanin maailmaan.

Esittelen teille nyt muutaman hahmon, jotka olen saanut nyt valmiiksi.

Tai-SanTai-San on ehdottomia suosikkihahmojani, joten ei ehkä ihme että loin hänet ensimmäisten joukossa. Pelin valmisvaatteista löytyi sopiva asu hänelle, joka muistuttaa hieman tyyliltään Tai-Sanin toisen kauden asua. Lähdin hiustyylissä tavoittelemaan luonnollista polkkaa, joka hänellä oli kolmannen kauden tienoilla. Olisi kyllä huippua, jos löytyisi jokin erikoinen irokeesi tai muu mielikuvituksellinen painovoimaa uhmaava kampaus, joista Tai-San tunnettiin. Mietin myös pitkään Tai-Sanille pitkiä tummia auki olevia hiuksia, mutta ainakin toistaiseksi tällä lyhyellä hiusmallilla mennään.AmberAmberia luodessa lähdin tavoittelemaan ensimmäisen kauden hieman karuakin tyyliä, jolloin kasvomaalaukset olivat ronskimpia. Alla näkyy inspiraatiokuvani. Vihreät huulet vaihdoin tosin hieman luonnollisempiin.Asuksi valikoitui mustaa, koska sarjan alussa Amberin päällä nähtiin paljon tummia värejä. Vasta viimeisillä kausilla Amber alkoi pukeutua värikkäämmin ja hänen meikkinsäkin muuttui luonnollisemmaksi ja huomaamattomamamksi.Löysin myös meikin, joka oli suunniteltu varta vasten Amberille, mutta se oli mielestäni vähän turhan söpö ja tyttömäinen, eikä mielestäni niin "ambermainen", joten en ainakaan nyt vielä ottanut sitä käyttöön. Voisin kuvitella kokeilevani tätä meikkia vaikkapa Gelille.Amberista voi jossakin vaiheessa peliäni tulla myös Eagle, minulta nimittäin löytyy Eaglelle sopiva kasvomaalaus ja asu. Nekin saattavat vilahtaa jossakin vaiheessa blogissa.

TrudyTrudyn tyylissä pidän erityisestihänen violeteistä hiuksistaan. Mielestäni Trudylle sopii parhaiten sarjan alussa ja lopussa nähty pidempi hisutyyli. Rakastan ehdottomasti Trudyn viimeisen kauden asua, jossa siinäkin on vahvasti violettia, joten yritin löytää simillenikin päälle jotakin kivaa violettia. Farkkuhamekin oli toiveissa, mutta en sitten löytänyt siihen kivaa yläosaa. Vihreä ja violetti ovat kuitenkin värejä, jotka tuovat mieleen Trudyn ja olen tyytyväinen tähän lopputulokseen.Olen suunntitellut myös hieman Mayta, sekä Ellietä ja Alicea. Pojista suunnittelun alla ovat Bray ja Zoot nyt ensimmäisinä. Ebony, Java ja Siva ovat myös valmistuneet juuri ja heidät varmasti esittelenkin seuraavaksi blogissa. Joten simejä olisi luvassa lisää jatkossakin. Toivottavasti tykkäsitte!

1 kommentti:

Beatrish kirjoitti...

Oot onnistunu tosi hyvin tekemään Trudyn! On heti tunnistettavissa :) Ja se on niin nättikin, että mielelläni itsekin pelaisin sillä.