torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 5. luukkuTänä vuonna sivustomme joulukalenteri tehtiin ensimmäistä kerta blogiin, koska halusimme kehittää jotakin erilaista pariin aiempaan vuoteen verrattuna. Vuoden 2011 joulukalenteri löytyy edelleen täältä ja vuoden 2012 täältä. Blogihan on perustettu vasta tätä meidän juhlavuottamme varten, joten tämä oli ensimmäinenvuosi kun meillä oli mahdollisuus toteuttaa kalenteri blogimuotoisena.

Tutustutaampa tämän päivän luukussa hieman paremmin tähän meidän blogiimme!Blogin kirjoittaminen aloitettiin 1.1.2013 eli heti juhlavuotemme ensimmäisenä päivänä. Katso ensimmäinen postaus tästä.

Tähän mennessä blogiin on kirjoitettu 80 postausta (tämä mukaan lukien) ja postauksissa on yhteensä 32 kommenttia tällä hetkellä. Blogin kävijälaskurissa komeilee tällä hetkellä lukema 2268. Eniten postauksia tehtiin tammikuussa, jolloin postauksia tuli huikeat 23. Sittemmin tahti on tasaantunut, mutta olemme pyrkineet pitämään blogin aktiivisena ja kirjoitella mielenkiintoisia juttuja liittyen Klaaniin ja sivuston/yhteisömme tapahtumiin. Toivoisitko, että blogin taival jatkuu myö sjuhlavuoden loputtua? (Vaikka joka vuosihan meillä on aihetta juhlaan, eikö?! :) ) Olemme edelleen innokkaita ottamaan vastaan ehdotuksia ja materiaalia blogiin teiltä blogin/sivuston/foorumin käyttäjiltä ja kävijöiltä!Tällä hetkellä (tämän tekstin kirjoitushetkellä) eniten katseltu teksti on "Joulukalenteri: 3.luukku", jota on tarkasteltu viikon aikana 11 kertaa. Joka on aika paljon, kun tekstihän on ilmestynyt vasta noin puolitoista vuorokautta sitten. En kyllä yhtään ihmettele, sillä luukusta löytyy Leenan upea tutoriaali! Muutkin joulukalenteriin liittyvät postaukset ovat saaneet hyvin katseluita.

Viimeisen viikon aikana sivua on katseltu seuraavista maista: (suluissa katselukerrat)
Yhdysvallat
(112)
Suomi
(101)
Malesia
(19)
Venäjä
(14)
Saksa
(12)
Britannia
(3)

Loppukevennyksenä mainittakoon, että blogiin on päädytty niinkin erikoisilla hakusanoilla kuin "nälkäpeli fanisivu" ja "kiinalainen uusivuosi 2015". No, eivät nämä ihan aiheen vierestä mene, sillä olemme kirjoitelleet Nälkäpeliin viitaten täällä. Ja kiinalaiseen uuteenvuoteen liittyen löytyy postuas täältä.

Kaikki tilastot on poimittu bloggerin tilastot -välilehdeltä.

Ei kommentteja: