sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Arkiston aarteet

The Tribe Klaani sivustolla on uutisarkisto vuosilta 2009 - 2013. Sinne siirretään kaikki vanhat etusivun uutiset ja ilmoitukset. Sieltä voi kätevästi tarkistaa, mitä näyttelijät ovat lähivuosina tehneet, mitä virallisia Klaani uutisia on tullut ja mitä uusia juttuja sivustolle on tehty.Helmikuussa 2010 on uutisoitu näin: "Voittamalla hyväntekeväisyyshuutokaupan, saat mahdollisuuden tavata Beth Allenin (Amber) ja pääset hänen kanssaan lentämään lentosimulaattorilla 10.4.2010. Beth toimii lennon kapteenina ja huutokaupan voittanut lennon apupilottina. Hyväntekeväisyystempauksen järjestää Rescue Helicopter Trust."

Helmikuussa 2011 uutisoitiin, että virallinen taho tiedotti, että virallinen sivusto aktivoidaan uudelleen. Tulossa olisi myös novelli ja uutta musiikkia.

Helmikuussa 2012 ilmoitettiin, että foorumille on kirjoitettu yhteensä jo yli 10000 viestiä: "Tämä on hieno määrä ja toivottavasti foorumimme pysyy jatkossakin yhtä aktiivisena. Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita. Foorumia pääsee lukemaan, kun sinne on kirjautunut."

Tervetuloa tutkimaan arkiston aarteita!

Ei kommentteja: