sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ihanat haasteet!

Blendaa, piirrä, askartele, kirjoita tarina, leivo! Haasteissa on ihanaa se, että voi itse päättää, mitä tekee annetusta aiheesta!The Tribe Klaani on järjestänyt oikeastaan alusta alkaen blendaushaasteita. Niissä muokattiin kuvia tietyistä aiheista. Yllä näkyy tekemäni kuva Ameliasta (Klaanin Tally). Muita talteen otettuja kuvia voi tarkastella sivuilta.

The Tribe Klaanin foorumilla on järjestetty laajempia haasteita kuten kesähaaste, jouluhaaste ja piirustus-tarinahaaste. Niihin olen tehnyt The Sims 3 pelin avulla tarinan Bradysta ja dollz makerilla Klaani nukkeja. Piirsin ja kirjoitin tarinan Trudysta ja blendasin ystävänpäiväkortin.Juhlavuonna on tähän mennessä järjestetty jo ystävänpäivähaaste. Värityshaasteeseen voi parhaillaan osallistua! Siinä piirretään ja/tai väritetään Klaani aiheinen kuva.

Mikä on sinun vahvin alueesi? Mikä sinua inspiroi juuri nyt? Tykkäätkö mieluummin piirtää vai leipoa, askarrella vai kirjoittaa, blendata vai neuloa? Tee mitä vain klaanimaista näihin ihaniin haasteisiin!

Kaikki vanhat haasteet löytyvät täältä ja juhlavuoden käynnissä olevat haasteet täältä! Keskustele aiheesta ja lähetä valmis työsi foorumilla!

Ei kommentteja: