lauantai 23. helmikuuta 2013

Lisäystä DVD-kokoelmiini!

Voi sitä ilon päivää kun viime viikolla postiluukusta tipahti ilmoitus, että postissa olisi lähetys noudettavana. Tiesin heti, mitä se sisältää, nimittäin puuttuvat Klaanin kaudet DVD:llä!Sain siis nyt vihdoin hankittua ne minulta puuttuneet kaudet, jotka olivat siis kolmas ja viides. Tilasin nämä Videodivarista ja olen aiemmin tilannut kausia CDON:sta, jossa ne taitavat olla halvimpia, ainakin kun ovat nyt olleet tarjouksessa jo varmaan vuoden ajan.

Olen kytännyt useasti, joskus kolmoskautta tulisi CDON:n sivulle, mutta se on aina uudelleen ehtinyt loppua ennen kuin saan tilausken tehtyä. Lisäksi CDON:ssa on se miinuspuoli, ettei heillä käy Osuuspankin verkkomaksu. Muuten olen kyllä pitänyt CDON:a hyvänä ostopaikkana ja siellä on myös toimituskulut pienet. Ja valikoima laaja. Eli voin hyvin suositella CDON:a ostopaikaksi, jos haluat Klaanin DVD:t hankkia omaksi.

Nyt kuitnekin kyllästyin kyttäämiseen ja odottamiseen, joten päätin testata Videodivaria ostopaikkana. Videodivarista tilasin nyt siis ensimmäsitä kertaa mitään ja olen hyvin tyytyväinen. Mitään varsinaisia ongelmia ei ollut. Toimitus ei ollut mikään super nopea, koska tuote oli sielläkin varastosta loppu väliakaisesti tai ainakin näin käsitin kun sain sähköpostiini viestin, että tilaukseni tila on "tuotetta odotetaan". Mutta muuten kaikki toimi hienosti ja loppujen lopuksi en mielestäni edes joutunut kauan odottelemaan tuotteita saapuvaksi. Videodivari lähettää tuotteet kirjattuna, eli ne voi hakea postista vain se, jolle ne on lähetetty henkilöllisyystodistuksen kanssa.

Nyt minulta löytyy siis kaikki kaudet DVD:llä ja voin katsella Klaania koska haluan. :) Tarkoitus olisi kirjoitella myöhemmin hieman lisää omistamistani fanituoteista.

Ei kommentteja: