keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä lähenee!

Ystävänpäivää juhlitaan huomenna, joten ajattelin muistella yhtä Klaanin lempipareistani: Ebonya ja Jayta.

Ebony ja Jay tapasivat toisensa niin sanotusti töiden kautta, sillä Ebony toimi kaupunginjohtajana ja Jay teknojen kenraalina. Pari tunsi heti selvästi vetoa toisiinsa. Pian heidän väliinsä tuli suuria esteitä, sillä teknojen johtaja Ram oli iskenyt silmänsä Ebonyyn. Pari yritti tavata toisiaan salaa. He pelkäsivät, että Ram tekisi jotain pahaa Jaylle, jos hän saisi tietää suhteesta. Lopulta Ram sai tietää kaiken, mutta hän ei kertonut asiasta mitään, vaan näytti videomanipulaation Ebonylle. Videolla Jay ja Amber suutelivat toisiaan, mitä Ebony ei kestänyt. Ebony päätti mennä naimisiin Ramin kanssa tavallaan kostoksi Jaylle ja päästäkseen jälleen valta-asemaan. Ebony ja Jay karkasivat kaupungista, kun totuus valkeni Ebonylle. Parin epäonneksi he kohtasivat Amberin, joka sai Jayn haluamaan mennä takaisin kaupunkiin. Java ja Mega alkoivat aivopestä Ebonya, minkä seurauksena Ebony menetti tavallaan järkensä luullen Zootin elävän ja Jayn rakastavan Amberia. Jay ei kestänyt tilannetta. Lopulta pari erosi.

Mielestäni parin tarina päättyi ikävästi, sillä Jay ja Ebony selvästi rakastivat toisiaan. Olin pettynyt tarinan saamaan käänteeseen, mutta toisaalta näin voikin olettaa käyvän tv-sarjoissa. Jotenkin kuitenkin vain surettaa, että pari erosi vain, koska Ebonya aivopestiin. Petyin myös siihen, kuinka Jay tavallaan muuttui hyväsydämisestä ja vastuuntuntoisesta ihmisestä sellaiseksi, joka ei halunnut auttaa Ebonya, vaan hylkäsi hänet hädän hetkellä. Arvostukseni hahmoa kohtaan laski paljon tarinan edetessä tästä eteenpäin. En pitänyt ollenkaan tavasta, jolla Jay alkoi kohdella naisia.

Voit lukea lisää Ebonysta ja Jaysta The Tribe Klaani sivuilta. Lue myös Jayn muista tyttöystävistä Trudysta ja Amberista.

Muita lempiparejani ovat muun muassa Danni ja Bray, Ruby ja Slade sekä Ellie ja Jack.

Pareista voit katsella kuvia galleriasta. Heistä voit lukea lisää parit sivuilta.

Ei kommentteja: