torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: 4. luukkuTänään juhlimme Jacob Tomurin syntymäpäivää!

Klaani sarjassa Valitut klaanin kenraali Lukea näytellyt Jacob on naimisissa ja hänellä on kaksi poikaa. Hän toimii stunttina elokuvissa ja televisiossa. Hän myös toisinaan näyttelee.Tv Guide NZ kirjoitti huhtikuussa 2014 (vapaasti suomennettuna):

Näyttelijä Jacob Tomuri on työskennellyt stunttina jätettyään Shortland Street sarjan vuonna 2005. Nyt hän on palannut takaisin näyttelijäksi Step Dave sarjan kautta.

Step Dance, TV2: Caran paras ystävä Jen löytää itsensä keskeltä kolmiodraamaa, kun kultaisen sydämen omaava Nathan ilmestyy maisemiin. Nathania näyttelee Jacob Tomuri, joka tunnetaan Shortland Street sarjasta Norman Hansonin roolista vuosilta 2003-2005. Joka tapauksessa sen jälkeen Jacob, 34, on viettänyt suurimman osan ajastaan stunttina, kuten elokuvissa Avatar, The Lovely Bones, The Hobbit ja Mad Max: Fury Road, jossa hän on pääosan esittäjän Tom Hardyn stunttina. Näyttelijä piti hetken taukoa työskentelystään Australiassa keskustellakseen Shaun Bamberin kanssa.

Näyttää siltä, että stunttihommat pitävät sinut kiireisenä. Kuinka ehdit osallistua Step Dave sarjaan?

"Kävin koekuvauksissa Step Dave sarjan hahmoa varten ennen kuin menin Mad Max elokuvaan. He pitivät minusta, mutta en saanut neljää viikkoa aikaa kuvatakseni ensin Mad Max elokuvan. Myöhemmin menin takaisin ja sain pienemmän roolin, mikä oli hyvä juttu, sillä minulla oli juuri taukoa töistä."

Oliko Step Dave mukavaa vaihtelua stuntin hommista?

"Olin oikeastaan todella hermostunut asiasta. Stuntteja tehdessä sitä voi käyttää hyväkseen ja saada enemmän energiaa. Näytellessä pitää olla itsevarma ja luonteva, jolloin hermot voivat pilata esityksen. Mutta se oli hauskaa. Se oli haaste. Mielestäni aina pitää haastaa itseään. Siksi otin työn. En ollut näytellyt pitkään aikaan, mutta olen katsellut upeiden näyttelijöiden kuten Tom Hardyn ja Charlize Theronin työtä, joten pystyin omaksumaan asioita heiltä."

Kuinka läheisesti työskentelit Tomin ja Charlizen kanssa Mad Max elokuvassa?

"Tämä työ on hyvin intensiivistä. Tom oli aika lailla suurimmassa osassa kohtauksista. Se on toimintaelokuva, joten työskentelin hyvin läheisesti hänen kanssaan. Loimme hyvän suhteen. Pitäisin häntä ystävänäni. Työskentelin myös läheisesti Charlizen kanssa. Hän oli upea. Upea esiintyjä."

Ajatteletko koskaan, ettet voi uskoa tekeväsi tätä työksesi?

"Nipistän itseäni usein. Rakastan sitä, mitä teen. Olen onnekas, että voin nauttia jokaisesta työpäivästä. On hassua, että perjantaisin ei voi odottaa viikonloppua, mutta samalla on työskentelemässä yhden suurimmista näyttelijöistä kanssa. Täytyy vain antaa itselleen muistutus todellisuudesta."Osaatko sanoa, kumpi on kumpi? Jacob Tomuri ja Tom Hardy oikealla vai vasemmalla?

Ei kommentteja: