perjantai 7. kesäkuuta 2013

Tiedätkö tunteen...

... että sinulla on joku todella rakas harrastus, mutta et ehdi paneutua siihen sillä tavalla kuin haluaisit? Pitäisi myös ehtiä viettää aikaa mahdollisen perheen, sukulaisten, ystävien tai lemmikkien kanssa. Tehdä tavallisia arkiaskareita. Käydä koulussa tai töissä. Puuhastella kaikkea muutakin mukavaa kuten vaikka harrastaa liikuntaa, käydä elokuvissa ja teatterissa, kokata ja leipoa, hoitaa puutarhaa, tehdä käsitöitä, shoppailla, ottaa valokuvia, vaeltaa luonnossa, soutaa järvellä, kalastaa.... Lista on loputon.


The Tribe Klaani on minulle tämä todella rakas harrastus, johon minulla ei ole niin paljon aikaa kuin haluaisin. Pursuan ajatuksia ja ideoita siitä, mitä voisin tehdä siihen liittyen. Olen aloittanut viime aikoina monta projektia ja yhtä monta on jäänyt kesken. Toisaalta on ihanaa, että The Tribe Klaani ei ole täysin valmis - ja toivottavasti ei koskaan tulekaan täysin valmiiksi, sillä sen kanssa on niin hauska puuhastella. Olisi masentavaa, jos minulla ei enää olisi mitään tekemistä aiheen parissa. Mutta kunpa saisin pian edes yhden näistä kesken jääneistä projekteista valmiiksi. Siitä tulisi pirteä, iloinen ja onnistunut olo. En tuntisi itseäni enää riittämättömäksi.

Voimia teille kaikille, jotka tunnette olevanne liian kiireisiä pysähtyäksenne nauttimaan jostain teille tärkeästä asiasta! Itse yritän ottaa aikaa ja aloittaa nyt harrastukseni arvostamisen jatkamalla juhlakirjan tekoa!

Ei kommentteja: