maanantai 3. kesäkuuta 2013

The Tribe - Klaani on nyt 10 vuotta!

Tänään se vihdoin on käsillä, nimittäin sivuston kymmenes syntymäpäivä! Aivan käsittämätöntä, että siitä on tosiaan kulunut jo kymmenen vuotta, kun msn-yhteisö perustettiin ja edelleen mukana on samoja ihmisiä, joita silloin alussakin. Mukaan on liittynyt myös monia uusia tuttavuuksia, jotka hekin ovat viihtyneet jo useita vuosia foorumillamme ja olleet pitkään tärkeänä osana tätä yhteisöä. Tietenkin vuosien varrella on valitettavasti myös jäänyt pois joitakin pitkään mukana olleita henkilöitä, mutta koskaa ei ole liian myöhäistä tulla takaisin... :)

Kortin on tehnyt Sifera
Postauksen kuvituksea toimii foorumin käyttäjien tekemät synttärikortit, jotka ovat osa synttärihaastettamme. Kiitos kaikille osallistujille hienoista korteista! Jso innostut taiteilemaan kortin sivsutomme synttäreiden kunniaksi, lisää se kommenttiboksiin tai lähetä meille foorumin kautta tai vaikka sähköpostilla ylläpito at thetribeklaani.arkku.net. Kaikki kortit on koottu tänne ja sinne myös sinunkin korttisi voi päästä esille. :)

Kortin on tehnyt Katharine
Tahdon tässä nyt kiittää kaikkia, jotka ovat joskus olleet jotenkin osallisina The Tribe - Klaanissa, tehneet sivustolle sisältöä, olleet aktiivisesti mukana keskusteluissa, tehneet fanitaidetta, pelanneet rooliepelejä ja sitä kautta auttaneet meitä pitämään unelmaa elossa! Ilman teitä emme olisi saaneet mitään näin hienoa aikaan! Siis kiitos! Muistakaa, että matka jatkuu ja toivottavasti jaksatte pitää unelmaa elossa ja tykätä Klaanista kanssamme vielä pitkään!

Kortin on tehnyt Zipzu

Ja muuten, tiedättekö kenellä muulla on tänään syntymäpäivä? No Calen Maiava-Parisilla, joka näytteli Megaa sarjassa!


Näin syntymäpäivän kunniaksi haluan vielä palkita suomalaisia Klaanin faneja, joten pysykää kuulolla ja kommentoikaa nopeasti seuraavaa postausta! :)

Ei kommentteja: