maanantai 3. kesäkuuta 2013

Saa omaksesi postikortteja!

Kuten edellisen psotauksen lopussa jo sanoin, näin syntymäpäivän kunniaksi haluaisin myös muistaa teitä uskollisia faneja siellä ruutujenne ääressä! Sillä eihän syntymäpäivä ole mitään ilman lahjoja, eihän? Nimittäin nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus saada omaksi postikortteja, joissa komeilevat Klaanin hahmot! Korttien toiselta puolelta löytyy myös Klaanin luojan Raymond Thompsonin aito nimikirjoitus!Yllä näkyy valikoima postikorteista. Minulta löytyy vielä jokaista hahmoa useampia kappaleita, joten mitä nopeammin toimit, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat haluamasi hahmon kortin itsellesi! Lupaan postittaa kortteja ainakin viidelle ensimmäiselle halukkaalle ja jokainen saa varmasti kaksi haluamaansa korttia, jos minulta vain niitä vielä löytyy. Mahdollisesti saatat saada vielä lisäksi yllärinä jonkun lisäkortin! (Lue eteenpäin selvittääksesi, miten vois saada lisäkortteja!) Jos halukkaita ilmaantuu paljon enemmän kuin tämä viisi, saatan heltyä ja lähettää kortteja useammalle, eli aina kannattaa yrittää! Myös korttien nouto on mahdollista ja siitä voimme olla yhteyksissä sähköpostilla!

TOIMI NÄIN: Kommentoi tätä postausta!

1.
Kerro nimimerkkisi ja toimiva sähköpsotiosoite, johon voin ottaa yhteyttä tiedustellakseni osoitettasi. Voit halutessasi osallistua myös sähköpsotilla, jos et halua laittaa omaa sähköpostiasi kommenttiboksiin. Laita silloin viestiä meille osoitteeseen yllapito at thetribeklaani.arkku.net! Liitä heti suoraan mukaan jo osoitetietosi, jotta voin lähettää kortin/kortit sinulle!

2. Kerro minkä tai mitkä kortit haluaisit saada ja perustele valintasi! Voit laittaa vaikka kaikki kortit "paremmuusjärjestykseen", mutta varmasti saat korteista kaksi, jos satut olemaan viiden ensimmäsien halukkaan joukossa. Saatan kuitenkin hyvillä perusteluilla lähettää useammankin kortin!

3. Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada useampia kortteja mainostamalla tätä kyseistä postausta tai sivustoamme/foorumiamme/blogiamme omassa blogissasi ta vaikka facebookissa. Laita meille linkki mainokseesi tai ota vaikkapa kuvakaappaus siitä. Jos tykkäät the Tribe - Klaanin sivusta facessa, kerro siitä meille (kerro nimesi, jolla tykkäät) ja sekin voi tuoda sinulle lisäkortin. Ehdottomasti lisäkortin ansaitset, jos liityt foorumillemme (esittelet siellä itsesi ja osallistut keskusteluihin) tai olet jo siellä jäsenenä. Foorumimme löytyy täältä. Vielä ei siis ole liian myöhäistä liittyä!

HUOMIOITAVAA:

1. Postitan vain Suomeen, koska postikulut tulevat minun maksettavakseni.

2. Kortteja saa viisi nopeinta ja jokainen heistä viidestä saa vähintään kaksi kappaletta kortteja. Pyrin huomioimaan kaikkien toiveet, jos se vain on suinkin mahdollista.

3. Useampikin saattaa saada kortteja, jos halukkaita löytyy enemmän. Jokainen saattaa saada myös enemmän kortteja, jos toimii ylempänä listattujen ohjeiden mukaan.

Tämä tarjous on voimassa viikon eli 9.6. asti! Sen jälkeen alan postittamaan kortteja ja siihen mennessä sinun siis tulisi kommentoida tätä postausta tai laittaa minulle sähköpostia!

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, kysy kommenttiboksissa! :)

Ei kommentteja: