keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Vihreä postausVihreä väri on ehkä haastavin yhdistää Klaani sarjaan! Lopulta muistin KC:n mahtavat vihreät hiukset sekä neljännen tuotantokauden dvd boksin!

KC esiintyy ensimmäisen kerran Klaani sarjan 1. kauden 22. jaksossa. Hän löytää ostarin sisäänkäynnin eräänä aamuna, kun Trudy ja Dal nousevat viemärikaivosta ja pakenevat ostarilta. KC ryöstää tavaroita kaikilta ja Lex saa hänet siitä kiinni. KC selviää kuitenkin rangaistuksetta. Lex alkaa pitää hänen tyylistä näpistellä ja tehdä piloja. KC ystävystyy Lexin kanssa ja pitää tätä isoveljenään. KC toimii kaikessa samalla tavalla kuin Lex. KC punoo aina juonia. Hän muun muassa vakuuttaa Valvojan siitä, että on nähnyt Zootin, ja hänestä tehdään sen vuoksi oraakkeli. KC katoaa, kun ihmisiä Teknot klaani hyökkää kaupunkiin. Hänet nähdään 5. kauden loppupuolella tuntemattomalla saarella. KC:tä, Alicea sekä Valvojaa pidetään vankina rannalla olevassa häkissä.

Muuta vihreää:

Paulilla on kasvomaalauksessa vihreää väriä:Gelin otsapanta on vihreä:Priden kasvoissa on vihreää väriä:Mitä sinulle tulee mieleen vihreästä väristä, jos puhutaan Klaani sarjasta?

Ei kommentteja: