perjantai 8. toukokuuta 2015

Keltainen postausKeltaisesta väristä minulle tuli heti mieleen Valitut klaanin oppilaiden asut. May, Salene ja Patsy pitivät niitä yllään, kun he opiskelivat tullakseen klaanin täysinäisiksi jäseniksi. May oli oppilaana selviytyäkseen paremmin Valitut klaanin vallan alla. Patsy puolestaan vakoili klaania oman klaaninsa hyväksi. Salene taas alkoi uskoa klaanin oppeja.

Uskonnolla on ihmisille suuri merkitys, sillä se antaa toivoa ja turvallisuuden tunnetta etenkin epävakaissa, surullisissa ja pelottavissa tilanteissa. Klaani sarjan maailmassa uskonnolla on erityinen merkitys, sillä ihmiset joutuvat sopeutumaan tilanteeseen, jossa heidän vanhempansa ja kaikki muutkin aikuiset ovat kuolleet.

Valitut klaanin johtohahmo Valvoja oli Zootin ajatusmaailman suuri ihailija ja päätti perustaa oman klaanin Zootin kuoleman jälkeen. Klaanin perusajatuksena oli palvoa Zoot-jumalaa ja levittää sanaa voimasta ja kaaoksesta. Klaanin jäsenille oli tärkeää pyhittää elämänsä ainoastaan Zootille. He pitivät jonkin aikaa myös Trudya ja Bradya jumalallisina hahmoina, koska he olivat Zootin puoliso ja lapsi. Valitut klaanin jäsenet pukeutuivat hartaisiin kaapuihin, polttivat kynttilöitä, messusivat ja rukoilivat. He uskoivat, että he pääsevät Zootin luokse taivaaseen, kun he kuolevat. Ihmiset, jotka eivät suostuneet uskomaan Zootiin, otettiin orjiksi.

Mitä sinulle tulee mieleen keltaisesta väristä, jos puhutaan Klaani sarjasta?

Ei kommentteja: