lauantai 9. toukokuuta 2015

Oranssi postausJack, Jack, Jack! Tämä väri kirkuu Jackia! Pojan hiukset ovat olleet monensävyiset punaisista kirkkaan oranssiin. Michael Wesley-Smith muistaa, kuinka hiusten värjäyksen jälkeen hänen tyynynsä oli värjäytynyt oranssiin.

Jackista ei oikein voi puhua mainitsematta Ellietä. Ellien yhteen asukokonaisuuteen kuuluu oranssi paita.

Kuinka Jack ja Ellie tapasivat toisensa:

Ellie saapuu ostarille isosiskonsa Alicen kanssa maalta. Hän ihastuu heti Jackiin. On itsestään selvää, että Jack ja Ellie pitävät toisistaan, mutta eivät osaa kertoa tunteistaan toisilleen, vaan flirttaavat muille henkilöille. Siitä seuraa monia väärinkäsityksiä ennen kuin he päätyvät yhteen. Jack on todella mustasukkainen Ellien viettäessä aikaa muiden poikien kanssa. Ellie viihtyy etenkin Dalin seurassa, joka on ihastunut Ellieen.

Miten sitten kävi:

Kolmannen tuotantokauden alussa Valitut vangitsevat Ostarinrotat. Jack yrittää karata, jolloin Valitut vievät Jackin pois. Ellie tuntee syyllisyyttä tapahtuneesta. Ellie tapailee Lukea, joka kuuluu Valittuihin. Ellie käyttää aluksi Lukea hyväkseen, osittain siskonsa Alicen toiveesta, tulemalla hyvin toimeen Luken kanssa. Lopulta Ellie kuitenkin ihastuu Lukeen aidosti. Tuotantokauden lopussa Ellie ei valitsekaan Jackia, vaan hän valitsee Luken. Luke ei kuitenkaan sopeudu täysin ostarille, vaan jättää Ellien ja lähtee pois kaupungista.

Loppu hyvin kaikki hyvin:

Teknot kaappaavat Jackin, jolloin Ellie masentuu. Teknot vangitsevat Ellien, kun hän yrittää tappaa Ebonyn. Jack löytää tiensä takaisin ostarille. Muistinsa menettänyt Ellie palaa Javan juonittelujen vuoksi myös ostarille. Loppujen lopuksi Jack ja Ellie palaavat takaisin yhteen ja siirtyvät suhteessaan seuraavalle tasolle. Etenkin Ellie ei muuta tekisikään kuin viettäisi aikaa sängyssä.

Jack ja Ellie ovat sarjan uskollisin pari. He ovat olleet yhdessä pisimpään. Jopa Klaani kirjoissa heidän suhteensa kukoistaa edelleen.

Mitä sinulle tulee mieleen oranssista väristä, jos puhutaan Klaani sarjasta?

Ei kommentteja: