perjantai 18. huhtikuuta 2014

Rauhallista pitkäperjantaitaKristinuskossa eletään nyt hiljaista viikkoa. Pitkäperjantaita vietetään Kristuksen ristiinnaulitsemis- ja kuolinpäivän muistolle.

Klaani sarjassa on myös käsitelty kuolemaa ja vietetty hautajaisia. Ensimmäiset hautajaiset järjestettiin jo 1.kauden 8.jaksossa, kun Ostarinrotat lähettivät Zootin viimeiselle matkalleen. Bray lausui liikuttavat sanat: "Hyvää yötä Martin, jumalan siunausta. Matkaa turvallisesti rajan taakse. Kaikki odottavat siellä sinua. Äiti, isä, kaikki."

Virukseen kuolleen Glennin hautajaisia vietettiin 1.kauden 41.jaksossa ja observatorion räjähdyksessä kuolleen Zandran hautajaisia 2.kauden 1.jaksossa. Dal puolestaan menehtyi tavallaan aatteensa vuoksi, sillä hän kuului kapinallisiin. Hän juoksi Valitut klaanin jäseniä karkuun ja tippui korkealta kovaan katuun. Hänen hautajaisiaan vietettiin 3.kauden 12.jaksossa. Ned joutui kiinni omiin verkkoihinsa, sillä kaikkien pahojen tekojensa seurauksena hän joutui Valvojan tappamaksi. Alice järjesti hänelle yksin hautajaiset 3.kauden 48.jaksossa. Pride sairastui peliriippuvuuteen. Teknot tappoivat hänet hänen omien ongelmiensa ja Mayn valheiden seurauksena. Hänen hautajaisiaan vietettiin 5.kauden 9.jaksossa. Hänelle järjestettiin myöhemmin vielä toinen muistotilaisuus Eko klaanin luona 5.kauden 11.jaksossa. Siva ja Java joutuivat keskelle perheriitaa, jolloin sisarusten välit kärjistyivät äärimmilleen. Tunteiden vallassa olevat Ebony ja Java osoittivat toisiaan aseilla, minkä seurauksena Siva ja Java saivat surmansa. Heidät haudattiin 5.kauden 39.jaksossa.

Rauhallista pitkäperjantaita.

Voit lukea hautajaisista tarkemmin sivustolta.

Ei kommentteja: