perjantai 25. huhtikuuta 2014

Farmitytöstä laulajaksiMuistatteko Alicen maatilalla työskennelleen farmityttö Dawnin? Hän oli vain kolmessa jaksossa, mutta esiintyi sitäkin voimakkaammalla asenteella. Dawnia näyttelevä Jessie Gurunathan ei jää hahmonsa varjoon, sillä hän on luonut itselleen moniulotteisen uran Klaanin jälkeen. Hän on nimittäin opiskellut matkailua ja turismia ja työskennellyt Pacific Blue lentoyhtiöllä. Jessie osallistui vuonna 2005 Miss Popularity tosi-tv-ohjelmaan ja voitti koko kilpailun. Hän juonsi vuonna 2010 online-tv-ohjelmaa The Libra Design Project, jossa etsittiin parasta muotisuunnittelijaa. Jessie pääsi vuonna 2011 näyttelemään The Almighty Johnsons ohjelmaan Leah hahmoa (1.kauden 7.jakso Bad Things Happen).

Jessie Gurunathan tunnetaan tällä hetkellä paremmin Jessie G taiteilijanimellä, sillä hän on laulaja, lauluntekijä ja dj. Hänellä on bändi nimeltään The Velvet Sound Society. Hän on ollut myös vierailevana laulajana Bulletproof bändin Dub Me Crazy kappaleella. Jessie työskentelee lisäksi tuotantoyhtiö Fish´n´Clips:issä (joka tuotti muun muassa P-Money bändin Dance With You kappaleen, jolla Meryl Cassie toimi vierailevana laulajana).

Jessie on ollut paljon julkisuudessa ja osallistunut julkisiin tilaisuuksiin. Hän on ollut mukana hyväntekeväisyydessä ja puhunut etenkin endometrioosista, jota hän sairastaa.Voit seurata Jessietä facebookin ja twitterin kautta. Saat yhteyden myös sähköpostilla junglejessie [at] gmail . com . (Huom! päivitetty viimeksi vuonna 2012.)

Lue myös sivustolta Jessien näyttelijäkuvaus.

Ei kommentteja: