tiistai 20. joulukuuta 2016

Abadeon joulukalenteri 2016: luukku 20Tiesitkö että...

Klaani -sarjalle on tehty jatko-osa nimeltään The New Tomorrow?
The New Tomorrow on uusiseelantilainen Cloud 9:n tuottama nuortensarja, joka on eräänlainen jatko-osa ja spinoff suositulle Cloud 9:n nuortensarjalle Klaanille (The Tribe). The New Tomorrow'n luoja on Klaanin taustallakin toiminut Raymond Thompson. Sarja sai ensiesityksensä Australian televisiossa vuonna 2005.
Sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan Klaanin viidennen kauden lopun jälkeen. Idea on sama kuin Klaanissa, eli maailmassa ei ole aikuisia, koska virus on tappanut heidät. Lasten täytyy keksiä itse keinot selvitä maailmassa ja rakentaa tulevaisuutta. The New Tomorrow seuraa erityisesti metsissä ja maalla elävien lasten elämää. Lapset ovat muodostaneet klaaneja ja joka klaanilla on sille tyypillinen asuinalue ja meikki. Kaikilla klaaneilla on oma visionsa siitä, millainen uuden maailman tulisi olla ja miten siellä pitäisi elää. Sarjan tärkeimmät klaanit ovat The Ants, The Barbs ja The Privileged.


Hauskoja faktoja:
1. Caleb Ross (Klaanin Lex) ja Vanessa Stacy (Klaanin Alice) ovat työskennelleet sarjan kulisseissa. Vanessa toimi sarjan nuorten äänivalmentajana.
2. The Ants -klaanin jäsenet palvovat Brayta esi-isänä, joka tulee ja pelastaa heidät kaikki. He myös uskovat, että Zoot on Brayn vastakohta, ilkeä voima, joka voi viekoitella heidät pahoihin tekoihin. Klaanilla on valokuvia Klaanissa esiintyneestä ostarista ja he uskovat sen olevan pyhä paikka.
3. Paljon on spekuloitu, että The New Tomorrow'n hahmot olisivat Klaanin hahmojen jälkeläisiä.
4. Sarjassa luolasta löytyy valokuvat kahdesta lapsesta. Nämä lapset ovat pikku-Bray (Amberin ja Brayn lapsi) ja Brady (Trudyn ja Zootin lapsi).
5. Hahmot Flame, Shadow, Harmony ja Omar olivat alkujaan Klaanin kutoskauden hahmoja. Tämä käy ilmi Klaanin kuudennen kauden parista julkaistusta käsikirjoituksesta.

Ei kommentteja: