perjantai 18. joulukuuta 2015

Abadeon joulukalenteri 2015: luukku 18Tämän päivän luukussa hypätään jälleen the Sims 2 pelin maailmaan. Jatkan edelleen projektiani, jossa luon peliini Klaanin hahmoja. Heillä on oma naapurustonsa, jossa he asuvat ja sinne olisi tarkoitus rakentaa myös sarjasta tuttuja rakennuksia.Tässä postauksessa esittelen Jackin ja Mayn. Jack oli helppo luoda, koska minulta löytyi juuri sopiva kasvomaalaus ja hiutyyli hänelle. May osoittautui haastavammaksi, mutta satuin löytämään mielestäni todella hyvin sopivan paindan, joka on melkein kopio sarjassa nähdystä. Vai mitä mieltä olette?Kenet Klaanin hahmoista haluaisit nähdä siminä? Katso aiemmat luomukseni täältä.3 kommenttia:

Katriina kirjoitti...

Hienoja!

Beatrish kirjoitti...

Oot onnistunu tosi hyvin tekemään samankaltaiset hahmot! Varsinkin May näyttää silmistä samalta. Ootko kans pelannu hahmoilla ja onko ne saaneet lapsia? Ootko sekoitellut pareja?

Niniane kirjoitti...

Katriina: Kiitos! :)

Beatrish: Kiitos! En ole vielä apljoakaan pelannut, kosk yritän saada mahdollisimman paljon ensin hahmoja tehtyä. Suunnitelmia on jo paljon näiden varalle, sekä sarjasta tuttuja, että omiakin. :)