lauantai 22. elokuuta 2015

Onnea Dan ja Sarah!Aidan Weekes (Ved) täyttää tänään vuosia! Onnea!

Dan asuu Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa. Hän on opiskellut Toi Whakaari: NZ Drama School nimisessä koulussa vuosina 2007-2009. Hänellä on kokemusta musiikista, laulamisesta, näyttelemisestä ja kirjoittamisesta. Hän on työskennellyt Silo Theatre ja Capital E nimisissä teattereissa. Hän on ollut mukana myös teatteriryhmissä kuten Page Left, Baby Shads ja Weekes & Abbey. Facebook sivuillaan hän kertoo olevansa ateisti ja poliittiselta suuntautumiseltaan vasemmistoa. Hän ei ole tiettävästi parisuhteessa. Tänä vuonna Dan on ollut mukana The Bacchanals yrityksessä ja työskennellyt Wake Up Tomorrow näytelmän parissa mentorina ja näyttelijänä (kuvassa oikealla). Hän on ollut pitkään Everybody Cool Lives Here Trust yrityksen yhteistyökumppani. Virallisilta sivuilta löytyvien kuvien perusteella Dan tekee arvokasta ja mahtavaa työtä!

Seuraa: twitter, facebook, youtube, linkedin, instagram, nettisivuSarah Major (Patsy) juhlii tänään myös syntymäpäiviään! Onnea!

Sarahista ei löydy oikeastaan mitään uutta tietoa mistään. Fanien keskuudessa on kuitenkin levinnyt muutama hänen hääkuvansa. Hän meni naimisiin ilmeisesti 4.4.2012. Ei ole tiedossa, onko hän vaihtanut sukunimensä. Sarah on ilmeisesti asunut Lontoossa vuodesta 2008. Facebookin mukaan hän on hankkinut tatuoinnin kainaloonsa/kylkeensä veljenpojan muistolle.

Ei kommentteja: