perjantai 7. helmikuuta 2014

Ystävät Klaanissa

Ystävänpäivä on viikon päästä!Monissa maissa päivä on rakastavaisten päivä. Sydämiä, suklaata ja pehmoleluja. Suomessa päivä on kuitenkin nimetty ystävyydelle. Useimmat lähettävätkin ystävilleen kortteja tai antavat lahjoja. Monet viettävät ystävien kanssa laatuaikaa esimerkiksi elokuvissa käyden tai ravintolassa yhdessä syöden tai hauskaa koti-iltaa viettäen. Ystävien kanssa voi myös pitää hemmottelu- tai virkistäytymispäivän.

Mieleeni tulevat aina ensimmäisenä Cloe ja Patsy, kun ajattelen Klaani sarjaa ja ystävyyttä. He ovat selkeästi kavereita ja jakavat sekä ilot että surut keskenään. He myös riitelevät, mutta lopulta aina sopivat. Cloe ja Patsy kokevat myös ihastumisen samaan poikaan. Lopulta he päätyvät siihen ratkaisuun, että pojat eivät saa tulla ystävyyden tielle. Cloe ja Patsy jakavat yhteisen kiinnostuksen lemmikkeihin - etenkin koiriin. He hoitavat ensin Bob koiraa ja sitten Cloudy koiraa.

Klaani sarjan muita mieleenpainuneita ystäviä ovat Lex ja Ryan, jotka tukevat toisiaan ja pitävät yhdessä hauskaa. Ryan ottaa tässä ystävyyssuhteessa huolehtijan roolin, kun taas Lex on enemmän määräilevä. Lex myös kohtelee Ryania välillä huonosti. Hän pitää Ryania tavallaan itsestäänselvyytenä. Hän olettaa, että Ryan antaa hänelle anteeksi ja on hänelle aina loppujen lopuksi uskollinen. Sanotaankin, että todelliset ystävät tunnistaa siitä, että he eivät hylkää vaikeina aikoina.

Mitä sinä tykkäät tehdä ystävänpäivänä? Keitä ystäviä sinä muistat Klaani sarjasta?

Muistakaa osallistua 11.2. mennessä ystävänpäivähaasteeseen!

Ei kommentteja: