lauantai 1. helmikuuta 2014

Voisitko kuvitella...

Ennen kuin menen postauksen otsikkoon niin kerron hieman taustaa: Klaani sarjan näyttelijät joutuivat käymään läpi koe-esiintymiset ennen kuin heidät valittiin rooleihinsa. Ensimmäiset koe-esiintymiset järjestettiin vuonna 1998. Suurimmalla osalla näyttelijöistä oli agentit, jotka auttoivat heitä löytämään rooleja. Moni oli työskennellyt jo aiemmin uusiseelantilaisissa sarjoissa. Moni oli myös tuttu Raymond Thompsonille ja muille Cloud 9 projekteille.

Meryl Cassie (Ebony) koe-esiintyi alun perin Salenen roolia varten. Victoria Spence (Salene) puolestaan Trudyn roolia varten. Jacob Tomuri (Luke) koe-esiintyi Priden roolia varten.
Voisitko kuvitella Ebonya Salenen hahmossa? Tai Salenea Trudyn hahmossa? Entä Lukea Pridena?

En osaa oikein kuvitella Meryliä Salenen roolissa, koska olen tottunut näkemään hänet pahiksena, mutta Victoria olisi luultavasti osannut näytellä ihan hyvin Trudya. Hän nimittäin näyttelee todella hyvin henkisesti romahtanutta Saleneakin, joka on jollain tavalla samankaltainen hahmo kuin Trudy. Luke ja Pride ovat rauhallisia poikahahmoja, joten voisin oikeastaan kuvitella Jacobia näyttelemässä Pridea.

Jos aihe kiinnostaa lisää: juttu koe-esiintymisistä sivustolla

Kokeilen ensimmäistä kertaa kyselyä postauksen yhteydessä. Jostain selittämättömästä syystä emme ole pystyneet lisäämään postauksiin kyselyä, jolla udella mielipiteitänne postauksista, joten ajattelin, että kokeilisin sitä vaihtoehtoisesti tällaisen kyselyn muodossa. Toivottavasti vastailette :)


Mielestäni tämä postaus oli...

Ei kommentteja: