Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Arvonta blogin lukijoille

Blogilla on nyt kymmenen lukijaa, joten arvonta voi alkaa! Ehdit vielä liittyä blogin lukijaksi ja osallistua arvontaan! Arvontaa kannattaa edelleen mainostaa esimerkiksi tekemällä siitä postauksen omaan blogiin!



Osallistumisohjeet:
  • Sinun tulee olla blogin julkinen lukija, jotta voit osallistua arvontaan.
  • Osallistu kommentoimalla tätä postausta ja kirjoittamalla kommenttiin nimesi (jolla luet blogia) ja sähköpostiosoitteesi (johon mahdollinen viesti voitosta ilmoitetaan).
  • Osallistu arvontaan viimeistään 1.4.2014!
Arvonnan suorittaminen ja palkinnon jakaminen:
  • Arvonta suoritetaan, kun arvontaan on ilmoittautunut vähintään 7 osallistujaa.
  • Arvonta tapahtuu siten, että jokaisen osallistujan nimi laitetaan lapulle. Lappuja sekoitetaan ja niistä arvotaan yksi, joka on voittaja.
  • Huom! Palkinto postitetaan vain Suomen rajojen sisäpuolelle. 
  • Voittajalla on aikaa vastata viikko arvonnan suorittamisen jälkeen. Jos voittaja ei vastaa, palkinto arvotaan uudelleen.
Palkinto:

Uniikki, käsinmaalattu Ebony tyynyliina. Logona on Ebonyn punainen otsamaalaus ja sivuston nimi The Tribe Klaani. Lisäksi kuvassa on Keep The Dream Alive -huudahdus, joka kertoo unelmasta rakentaa parempaa elämää. Tyynyliinassa lause on myös hauska viittaus uneen.





Kysy tai kommentoi, jos heräsi kysymyksiä!

1 kommentti:

Hiipi kirjoitti...

No jopas..

Osuin tänne sattumalta linkin kautta. Enpäs tiennytkään, että Klaanilla on vielä kotimaisiakin fanisivuja.

Klaani olikin aika mainio sarja. En tosin ole nähnyt kaikkia jaksoja. Veikkaan, että sarjan keskivaiheilta niitä jäi eniten väliin. Se taas oli aika harmi, kun jo yhdessä jaksossa voi tapahtua vaikka mitä.

Maalauksesi on hyvin tyylikäs ja ihan Ebonyn näköinen...sen verran jopa minäkin muistan ;)