perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tribal Gathering

The Tribe (Official) eli Klaanin virallinen sivu facebookissa on kerännyt jo 50000 tykkääjää ja se tarkoittaa, että virallinen taho aikoo järjestää jälleen Tribal Gatheringin facebookissa. Tälalinen kokus on järjestetty kerran aiemminkin. Edellinen Tribel Gatherin järjestettiin 25.6.2011 klo 22.00 - 26.6.2011 klo 11.00 (Suomen aikaa). Oln itsekin mukana ja musitan että tuona yönä ei paljon nukuttu! :D Gatheringin ohjelma ja kooste sisällöstä on koottu sivullemme.

Muistan itse hyvin näyttelijöiden ja Raymond Thompsonin fanichatit ja erilaiset videot, joita kokoontumisen aikana julkaistiin. Unohtaa ei voi tietenkään myöskään Zootin ja Tribemasterin fanichatteja. Itse osallistuin myös muoti-meikki-puku-kulkueeseen, jossa siis fanit olivat saaneet lähettää itsestään kuvia klaanimaisesti pukeutuneina ja meikattuina. Alla pari videota teille muistinvirkistämiseksi tai ihan näin esimerkkinä, mitä seuraavassa gatheringissa voi olla luvassa.Mitähän kivaa virallinen taho tällä kertaa keksii? Ainakin luvassa on todennäköisesti jälleen joitakin fanichatteja ja kilpailuja/pelejä, kuten viimeksikin. Ja varmasti myös yytta videomateriaalia.

Olisi mukavaa päästä pitkästä aikaa fanichattiin jonkun Klaanin näyttelijän kanssa, koska edellisestä on jo jonkin aikaa. Olen itse osallsitunut useampiinkin fanichatteihin facebookissa. Niissä oppii aina paljon uutta ja mielenkiintoista mukana olevasta näyttelijästä! Voit luea koosteita chateista suomeksi sivultamme!

Ei kommentteja: