tiistai 5. maaliskuuta 2013

Klaani kiertue 2003

Klaani kiertue eli Tribe Tour 2003 alkoi tasan kymmenen vuotta sitten 5.3.2003!Tribeworld sivuston virallisessa päiväkirjassa kerrottiin suomennettuna näin:

"The Tribe Tour 2003 tulee olemaan tähän asti suurin kiertue. Mukana ovat Michael Wesley Smith (Jack), Daniel James (Zoot), James Napier (Jay), Meryl Cassie (Ebony), Beth Allen (Amber), Tom Hern (Ram) ja Antonia Prebble (Trudy) sekä kiertueen lopulla Matt Robinson (Slade). He matkustavat Euroopan läpi. Näyttelijät lähtevät matkalle 5.3.2003. He ovat Saksassa 10.3.2003. Toisin kuin muina vuosina he jakavat nimikirjoituksia ja tapaavat faneja kaupoissa. Kiertueella on televisioesiintymisiä, radiohaastatteluja ja lehtihaastatteluja. Näyttelijät haluavat tavata niin paljon faneja kuin mahdollista."

"Rakas kiertuepäiväkirja, Oletko koskaan istunut yhdessä paikassa kymmentä tuntia? Me teimme juuri niin matkalla Aucklandista Singaporeen. Onneksi istuimet olivat aika mukavat ja ruokaa oli paljon. Aucklandissa oli 20 astetta lämmintä, mutta Singaporessa oli 33! Kello oli puoli yhdeksän illalla. Lentokenttä oli kuitenkin mukava. Menimme hotelliin ja sammuimme kuin kynttilät. Nukuimme kymmenen tuntia putkeen."

Loput päiväkirjasta voit lukea sivustolta!3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ole koskaan törmännyt kehenkään joka olisi ollut Suomessa katomassa Klaanilaisia. Mietityttää, että mihin kaikki ne fanit on kadonneet, vai onko ne jo niin vanhoja että niillä on ihan muut kuviot..

Anonyymi kirjoitti...

Minä löysin jonkin aikaa sitten Klaanin uudestaan. :) Nyt katson jaksoja Youtubesta sitä mukaa, kun niitä sinne ilmestyy.


Silloin, kun Klaani tuli televisiosta, olin vielä ala-asteella. En todellakaan ymmärtänyt kaikkea, mitä sarjassa tapahtui, mutta silti se kiehtoi minua. :) Nyt katson sarjaa uudella tavalla, eikä sen vetovoimaisuus oli silti kadonnut minnekään minun silmissäni. :)

Niniane kirjoitti...

Anonyymi: Mahtavaa kuulla, että olet löytänyt Klaanin uudelleen ja edelleen vuosien jälkeen se kiehtoo ja sarjasta löytyy uusia puolia! :)