keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Värityshaaste

Foorumillamme on menossa värityshaaste, jonka aiheena on roolipelimme. Tässä vaiheessa keräämme väritettäviä kuvia, joita sitten myöhemmin haasteen edetessä pääsemme värittämään.

Foorumimme aktiivinen jäsen Sifera piirsi Dannin & Brayn ja jakoi meille kuvia piirustusvaiheista pienen taustarinan kanssa. (Voit klikata kuvat isommiksi.)Näin Sifera kertoi piirroksestaan: "Tämä piirros tuli väritettäväksi Abadeon värityshaasteeseen, joka on parhaillaan käynnissä. Musta on kivointa katsoa romanttisia pareja, niin halusin piirtää yhden sellasen. Päätin jo ajat sitten, että piirrän tämän Winx -tyylillä, jota oon viime aikoina harrastanut. Se on muutenkin lähellä omaa piirrostyyliäni, niin on helppo jäljitellä sitä. Valitsin roolipelin Brayn ja Dannin. Yksityiskohdissa otin selvää niin Klaanin hahmojen kuin Winxien tyypillisistä jutuista. Braylla ei ole partaa, mutta ajattelin että hän näyttäisi komealta niin. Yleensä panostan kovasti hiuksiin, mutta jätin ne nyt värittäjien tuunattavaksi. Piirrokseeni saa vapaasti piirtää lisää. Otin kuvia piirtämiseni eri vaiheista. Siitä näkee kuinka piirros muuttuu sitä mukaan, kun sitä tekee."


Yllä vielä Siferan suloinen valmis värityskuva (klikkaa isommaksi), jota pääsemme siis pian värittelemään! Jos sinäkin haluat värittää Siferan piirroksen, jaa se meille vaikka tämän postauksen kommentteihin tai tule osallistumaan haasteeseemme foorumillemme. :)

Ei kommentteja: