maanantai 22. helmikuuta 2016

Näyttelijöiden kuulumisetMichelle Ang (Tai San) näyttelee elokuvassa Triple 9. Elokuvassa näyttelevät myös muun muassa Woody Harrelson ja Kate Winslet. Youtubesta voit katsoa haastattelun, jossa Michelle kertoo elokuvasta.

Miriama Smith (Moz) tekee paluun näyttelijäksi 20-jaksoisessa sarjassa Filthy Rich, jonka tekijöiden käsialaa on myös suosittu Outrageous Fortune sarja, jossa muun muassa Antonia Prebble (Trudy) on näytellyt. Miriaman roolihahmo on sarjan päähenkilö ja nimeltään Brady Truebridge. Miriama muutti miehensä Dylan Marychurchin kanssa maalle, kun heidän poikansa Rauaroha syntyi kolme vuotta sitten. Pari meni naimisiin maatilallaan viime vuonna ystävänpäivänä. Kuvausten vuoksi Miriama joutui hetkeksi muuttamaan Aucklandiin, mutta palasi mielellään kuvausten jälkeen takaisin kotiin tavalliseksi äidiksi ja vaimoksi. Koko haastattelun voi lukea womansdaily sivuilta.Fleur Saville (Ruby) on kihlautunut poikaystävänsä Dean Cornishin kanssa. Dean on ammatiltaan tv-tuottaja ja -ohjaaja. Kosinta tapahtui heidän yhteisellä lomallaan Aasiassa. Kaksikko oli kolmiviikkoisen lomansa toisena päivänä Siem Reapissa Cambodiassa tutustumassa Angkor Watin temppeleihin, kun Dean päätti kosia Fleuria. Erikoisin käänne tarinassa onkin se, että myös Fleur oli suunnitellut kosivansa Deania samalla matkalla! Kumpikaan ei etukäteen arvannut toisen suunnitelmaa. Voit lukea kaksikon ihanan haastattelun womansdaily sivuilta. Fleur ja Dean tapasivat vuonna 2014 yhteisen ystävän kautta ja ovat selvinneet muun muassa etäsuhteessa elämisestä, sillä työt pitivät Fleurin kiireisenä Yhdysvalloissa ja Dean työskenteli paljon Uudessa-Seelannissa. Pariskunta elää tällä hetkellä Los Angelesissa, mutta kumpikin haluaisi perustaa perheen tulevaisuudessa Uudessa-Seelannissa.

Antonia Prebble (Trudy) on käynyt Los Angelesissa koekuvauksissa ja haluaisi päästä tekemään näyttelijäntöitä Yhdysvaltoihin. Antonia on ollut kiireinen ja tehnyt paljon töitä Uudessa-Seelannissa viime vuonna (hän näytteli muun muassa pääosaa sarjassa Westside), mutta hänen mukaansa siellä ei ole tarpeeksi työmahdollisuuksia ylläpitää aktiivista näyttelijänuraa, joten seuraava luonnollinen askel olisi siirtyä Yhdysvaltoihin. Antonia ei saanut tällä kertaa vierailullaan roolia, mutta yritykset jatkuvat. Jos Antonia saisi roolin Yhdysvalloista, jäisi hänen kumppaninsa Gareth Williams (näyttelijä myöskin) todennäköisesti Uuteen-Seelantiin. He kuitenkin suunnittelevat perustavansa perheen josssakin vaiheessa. Voit lukea koko FQ-lehden haastattelun täältä. Haastattelussa on upeita kuvia Antoniasta. Woman's Daily on tehnyt haastattelun pariskunnasta, jossa kerrotaan, että Antonia ja Gareth Williams ovat olleet yhdessä kuutisen vuotta. He ovat kummatkin 31-vuotiaita. Pariskunta kävi yhdessä risteilemässä Turkissa ja Kreikassa. Women's Weekly on tehnyt myös mielenkiintoisen haastattelun Antonista, jossa hän kertoo muun muassa lapsuusmuistojaan ja suosikki näytelmänsä Broadwaylla. Antonia on mukana myös farkkuteemaisessa FQ-lehden jutussa.

Ei kommentteja: