perjantai 6. helmikuuta 2015

Disney Meets The Tribe
Olen innostunut Disney elokuvista ja musiikista. Päätin tehdä leikkimielisen postauksen Disney prinsessoista ja Klaanista. Kuka muistuttaa ja ketä sekä ulkonäöltään että luonteeltaan?

Gel on kuin Enchanted elokuvan prinsessa Giselle.Giselle on luova, hyväsydäminen, naivi, optimistinen ja haaveileva persoona. Hän rakastaa muotia ja perustaa oman muotialan yrityksen. Giselle aikoo mennä hetken mielijohteesta naimisiin ensimmäisen näkemänsä prinssin kanssa. Gel yrittää myös saada nopeasti poikaystävän Jackista ja Lexistä, vaikka ei rakastakaan heitä.

Trudy muistuttaa Lumikkia.Lumikki on lahjakas, vaikutusvaltainen, äidillinen, suojelevainen ja suloinen. Hän on kokenut kovia metsästäjän ja äitipuolen kynsissä. Trudya taas ovat vainonneet Hurjat ja Valitut sekä kaikki muut Zoot jumalaan uskovat. Lumikki ja Trudy haaveilevat prinssistä, joka pelastaisi heidät.

Ruby on samanlainen kuin kuningatar Elsa Frozen elokuvasta.Elsa pitää vapaudesta ja puhtaudesta sekä opiskelusta. Ruby taas asuu Vapaudessa, jossa hänet näkee usein siistimässä saluunaa ja tekemässä ristikoita. Elsa on elegantti, älykäs, leikkisä, käytännöllinen, maanläheinen, voimakastahtoinen, välittävä, lämminhenkinen, suojelevainen ja kiltti, mutta joissain tilanteissa epävarma ja yksinäinen.

Kuka Klaani sarjan hahmo sinun mielestäsi muistuttaa jotain Disney prinsessaa? Kerro kommenteissa!

2 kommenttia:

BrayHero kirjoitti...

Aaivan, aaaivan mahtavaa! Kyllä tytöt sopii nuihin rinsessoihin. We want more! :) ;) Terv. BrayHero

Niniane kirjoitti...

Disney prinsessat ovat ihania ja tämä koko juttu oli tosi kekseliäs ja hauska! Kyllä on samaa näköä ja samoja luonteenpiirteitä, hyviä valintoja! :)