sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viralliset uutisetUusimmat viralliset uutiset facebookista Raymond Thompsonilta:

Ensi kuussa järjestetään virallinen lehdistötiedote. Raymond Thompson uskoo, että Klaani elokuva (sekä ehkä paljon muutakin) voitaisiin tehdä Legendaryn kautta.

´The Tribe: A New World´ kirjalle julkaistaan jatko-osa joulukuussa.

Raymond Thompson ja Harry Duffin pohtivat juonta siitä, mitä Klaanissa olisi tapahtunut kymmenen vuoden päästä viime tapahtumista.

Raymond Thompson keskustelee pian John Williamsin kanssa uudesta Klaani musiikista. ´Keeping The Dream Alive´ kappaleesta ollaan tekemässä saksankielistä versiota, joka julkaistaan pian.

´The Tribe: A New World´ kirja aiotaan kääntää espanjaksi. Toiveissa olisi, että myös ´The Tribe: Birth Of The Mall Rats´ kirjaa voitaisiin kääntää eri kielille.

(Lue kirjasta lisää Abadeo sivustolta)Raymond Thompson pohtii, voisivatko he laittaa saataville Klaani tavaraa. Hän pyytää myös anteeksi sitä, ettei ole voinut vastata henkilökohtaisiin viesteihin. Hän toivoo voivansa tulevaisuudessa osallistua eri tilaisuuksiin kuten ComicConiin. Suunnitelmissa on järjestää uusi Tribal Gathering.

Raymond Thompsonin mielestä on hienoa nähdä moni Klaani sarjan näyttelijä edelleen alalla. Hänestä on hienoa, että me kannustamme heitä. Hän kertoo olevansa ylpeä myös muista näyttelijöistä, jotka tekevät nyt jotain muuta. Raymond Thompson mainitsee kaikki ´Klaani veljet ja siskot´, jotka ovat tukeneet Klaania niin kauan ja uskollisesti. Klaani yhteisö maailmalla on tärkeä paikka. Raymond Thompson päättää viestinsä sanoin: Pitäkää unelma elossa, aina, rakkaudella Ray.

Ei kommentteja: