sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tsemppiä naiset!Tänä viikonloppuna on juhlittu naistenpäivää. Millainen nainen on sinun mielestäsi hyvä esikuva muille naisille?

Mieleeni nousee heti mieleltään järkkynyt Trudy, joka kokee paljon pahaa niin nuorella iällä. Hän pyrkii selviytymään maailmanlopun jälkeisessä maailmassa oman pienokaisensa kanssa. Trudy näyttää meille, kuinka äidin elämä on inhimillistä. Hän erehtyy, mutta oppii virheistään. Hän tarvitsee muiden tukea eikä yritäkään pärjätä täysin yksin. Trudy yrittää loppujen lopuksi aina tehdä parhaansa.

Ruby on toinen naishahmo, joka on tehnyt minuun vaikutuksen. Hän on vahva nuori nainen, joka on ottanut oman elämän haltuunsa. Hän on päättänyt panostaa omaan yritykseen eli Vapauden saluunaan. Ruby osaa puolustaa itseään ja omaisuuttaan. Hänellä on hyvät sosiaaliset taidot, joilla hän on luonut itselleen hyvän aseman. Rubyssa on myös herkkä ja naisellinen puoli.

Amber on Klaani sarjan peruspilari. En voisi kuvitella sarjaa ilman häntä. Hän on johtajaluonne, joka osaa ajatella asioita laajasti ja muiden ihmisten kannalta. Amber haluaisi luoda paremman yhteiskunnan vanhan pohjalle. Hän on aktiivinen ja osaava. Häneen luotetaan ja häntä arvostetaan. Hän on oikeudenmukainen ja sydämellinen. Amberissa on hyvää myös se, ettei hän ole liian täydellinen, vaikka hänen ystävänsä pitävätkin häntä melko täydellisenä ihmisenä. Hän sortuu välillä itsesääliin ja itsekkyyteen tai menettää uskonsa ja haluaa paeta vastuuta.

Ebony on taistelijaluonne. Hän selviytyy kaikista tiukemmissakin tilanteissa. Hän ei koskaan anna periksi eikä suostu koskaan myöntämään olevansa hävinnyt. Ebony pystyy nousemaan pohjalta johtajaksi yhä uudestaan ja uudestaan.

Tässä kuvaus neljästä vahvasta nuoresta naisesikuvasta. Kuka Klaani sarjan naishahmoista sinun mielestäsi erityisesti ansaitsisi paikkansa tällä listalla?

Ei kommentteja: