keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hauskaa Vappua!Vappua vietetään vuosittain 1. toukokuuta. Se on kansainvälinen juhlapäivä ja monissa maissa lisäksi yleinen vapaapäivä. Vappuna juhlitaan usein kesän alkua ja talven loppumista. Se on kansainvälinen työväen juhlapäivä. Suomessa vappu eli suomalaisen työn päivä on virallinen liputuspäivä.

Sima on ehdoton vapun perinnejuoma ja sitä voidaan valmistaa myös itse. Kuohuviini ja samppanja ovat niin ikään suosittuja juhlajuomia vappuna. Vappuna syödään usein vappulounas ja vappuun kuuluvia ruokalajeja ovat muun muassa tippaleivät, munkit, nakit ja perunasalaatti

Mitenköhän Klaanialiset viettäisivät vappua? Hehän ovat jo valmiiksi pukeuuneet aika erikoisesti, mutta pitäisivätkö he mahdollisesti naamiaiset? Koristelisivatko he kotinsa värikkäiksi ja syösivät herkkuja yhdessä?

Vappuna voi ottaa omasta Klaanin suosikkihahmostaan mallia, koska vappuna voi hyvin pukeutua naamiaisasuun. Erikoinen meikki tai hiustyylikin sopivat hienosti vappuun, jos ne tuntuvat liian erikoisilta arkielämässä.

Lähde: Wikipedia

Ei kommentteja: