Kirjoittajat

Katriina

Aloitin Klaani tv-sarjan seuraamisen vuosien 2002 ja 2003 aikana Summeri ohjelman yhteydessä. Pidän Klaani tv-sarjan aiheesta, sillä minua kiehtovat eri näkökulmat siitä, mitä tulevaisuudessa voisi tapahtua jonkin katastrofin jälkeen. Minut pyydettiin kesällä 2003 mukaan The Tribe Klaani msn-yhteisön toimintaan. Pian minut ylennettiin jäsenestä ylläpitäjäksi ja sillä tiellä olen edelleen.


Zipzu

Olen seurannut Klaania (välillä säännöllisemmin ja välillä epäsäännöllisemmin) siitä lähtien kun sen ensimmäinen tuotantokausi näytettiin Ylellä. Jokaisen kauden olen nähnyt ainakin osittain ja myöhemmin olenkin hankkinut kaikki dvd:nä.
Sivustolle teen paljon ulkoasuja (kuvia ja koodausta) ja sisältöä mediaan, koska pidän paljon kuvanmuokkauksesta. Käytän aktiivisesti foorumiamme ja päivittelen sivustoa aina kun siihen on aikaa. Pyrin pitämään sivun tiedot, krediitit ja yhteistyöläiset ajantasalla.

Suosikit Klaanissa: Klaanissa minua kiehtoi mielenkiintoinen tarina, jossa lapset joutuivat rakentamaan uuden maailman. Myös hahmojen erikoinen ulkoasu (kasvomaalaukset ja vaatteet) viehättivät ja hahmojen persoonalliset tyylit ovatkin olleet iso osa kiinnostustani.

Suosikkihahmoni: Tai San on ehdoton ykkönen ollut koko sarjan läpi. Muita suosikkejani ovat Zandra, Mega, Danni ja Ebony (ei vähiten tyylinsä takia!).

Suosikkiparit: Jack ja Ellie, Amber ja Bray.

Ei kommentteja: